De Bonte Wever, Assen,

De Bonte Wever
De Bonte Wever
De Bonte Wever
De Bonte Wever

Aan de rand van Assen direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad ligt wellicht het meest complete viersterrenhotel van Nederland. In Debontewever.nl vindt men een gezellig uitgaanscentrum, verschillende restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs, bowling, professioneel fitnesscentrum, vergaderzalen, animatie en meer. Comfort is er ook op de hotelkamer die natuurlijk van alle gemakken is voorzien.

Elke dag, ieder seizoen is er van alles te beleven. Voor vrienden, gezinnen, families, geliefden én zakelijke gezelschappen. Debontewever.nl is gelegen in één van de mooiste provincies van Nederland, Drenthe. De fiets en wandelprovincie bij uitstek.

Wat Debontewever.nl extra bijzonder maakt, is de handige all-in formule. De bezoeker betaalt één vaste prijs voor een compleet arrangement. Het eten en drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowling, de fitness, de diverse spelactiviteiten en avondentertainment zijn bij de prijs inbegrepen.

Hotelkamers
Comfortabel overnachten kan bij De Bonte Wever op verschillende manieren. Alle 262 hotelkamers zijn comfortabel ingericht en standaard voorzien van:

 • Gratis WiFi
 • Flatscreen
 • Badkamer met inloopdouche, föhn en een toilet
 • Luchtkoeling

Het gehele hotel is rolstoelvriendelijk.

Omgeving

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. Vooral het winkelcentrum is in trek. Geen wonder, de binnenstad is compact, goed voorzien van leuke winkels en gezellige terrasjes en behoort tot de best bereikbare binnensteden van Nederland. Op woensdag en zaterdag is er een warenmarkt vanaf de Nieuwehuizen/Noordersingel tot de Brink. De hoofdmoot van het winkelaanbod in Assen bevindt zich in de historische binnenstad, met onder meer Warenhuis Vanderveen aan het Koopmansplein en het overdekte winkelcentrum de Triade. Verder zijn er diverse (overdekte) winkelcentra in de verschillende wijken van Assen. De koopavond is op vrijdagavond en op elke laatste zondag van de maand zijn er koopzondagen. In het noorden van de stad bevindt zich een woonboulevard.

Daarnaast biedt Assen en haar omgeving veel op het gebied van cultuur & natuur. Jaarlijks trekken ook vele motorliefhebbers naar TT-Assen om daar te genieten van de motor GP.

Voor kinderen is Drenthe elke dag een feestje. U hoeft maar met ze naar buiten te gaan en er is iets te beleven. Klim- en klauterbossen, zwembaden en zwemplassen, op bezoek bij een schaapsherder. Van dichtbij wilde dieren zien? Dat kan in Wildlands Adventure Zoo Emmen. En dat kabouters niet alleen in sprookjes bestaan, ook dat ontdekt u in Drenthe. Of u nu van achtbanen, wilde dieren of tv-helden houdt, u komt ze hier allemaal tegen.

Drenthe is het beste op de fiets of wandelend te ontdekken, het landschap verandert voortdurend. Bossen, heidevelden, moeras, esakkers, zandverstuivingen en stroomdallen wisselen elkaar af.In Drenthe ligt een duizenden kilometers bewegwijzerd fietsroutenetwerk. Met dit netwerk kan je zelf eindeloos veel fietsroutes maken met behulp van zogenaamde knooppunten. Je kan al routes fietsen vanaf 10 kilometer, maar uitbreiding tot elk gewenst aantal kilometers is mogelijk! Zolang je het knooppunt-nummer waar je je route gestart bent maar onthoudt, kan je al 'zwervend' door heel Drenthe fietsen en weer terugkomen bij je startpunt.

Enkele jaarlijks terugkerende evenementen in Assen zijn:

 • Internationaal Filmfestival Assen
 • TT Assen
 • Bevrijdingsfestival Drenthe
 • Asser Bluesdagen
 • WK Superbike
 • Art Explosion
 • Preuvenement
 • Kunst aan de Vaart
 • Gamma Racing Day
 • Truckstar Festival

In de omgeving van De Bonte Wever

De faciliteiten van De Bonte Wever

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: