Strandpark Zeeland, Vlissingen,

Strandpark Zeeland
Strandpark Zeeland
Strandpark Zeeland
Strandpark Zeeland

Een camping in Zeeland waar je vlak aan zee én nabij de gezellige boulevard van Vlissingen kunt kamperen, dat is Strandpark Zeeland! U verblijft op een prachtig terrein onderaan de duinen. Via een privé trap staat u binnen enkele minuten bovenop de boulevard en heeft u een prachtig uitzicht over het strand- en de monding van de Noordzee. U kunt de omgeving van de camping het beste wandelend- en met de fiets ontdekken. Neemt u liever geen fietsen mee? U kunt bij ons ook fietsen huren!

Bent u op zoek naar een vakantie aan de Zeeuwse kust? Op Strandpark Zeeland kiest u zelf hoe u uw vakantie wil beleven! Op ons prachtige vakantiepark vindt u niet alleen nieuwe 4- en 6 persoons vakantiehuisjes terug, maar ook een prachtige camping met ruime (camper)plaatsen. De meest recente toevoeging is die van luxe 6 persoons Urban leisure villa’s. Op slechts 200 meter wandelen vanaf Strandpark Zeeland vindt u een fijn Noordzee strand waarop wij ook slaapstrandhuisjes verhuren.

Deze ruime canvastent is geschikt voor 6 personen en is voorzien van houten binnenwanden en een houten vloer. Er is een zithoek, een eethoek en een keuken met een koelkast met vriesvak. De tent heeft 2 slaapcabines, 1 met een tweepersoonsbed, 1 met 2 stapelbedden. Ook is er een badkamer met toilet en douche aanwezig. De tent heeft een veranda met een picknicktafel. U maakt gratis gebruik van wifi.

Omgeving

Vlissingen is de boulevard en de boulevard is Vlissingen. De havenstad aan de Westerschelde heeft de langste zeeboulevard van Nederland, waar je de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken Onderaan de boulevard loopt een asfalt glooiing waarop gewandeld en gefietst kan worden. Op de glooiing van Boulevard de Ruyter, tussen de Gevangentoren en het beeld van Frans Naerebout, staat de langste bank. Deze 122 meter roestvrijstalen bank is gesponsord door lokale bedrijven en particulieren, die daarom op 'hun meter' een eigen tekstje mochten graveren. Vanaf de langste bank heb je een prachtig uitzicht over de Westerschelde.

Rondom het windorgel liggen het Badstrand en het Nollestrand, het laatste met strandhuisjes. In de zomer liggen de stranden hier vol met badgasten. In de winter mogen de honden er weer ravotten.

Tijdens de wandeling 'Verken Vlissingen: stad aan zee' kom je langs de hoogtepunten van deze maritieme stad. De route is 6 kilometer lang en is goed voor ongeveer 1,5 uur wandelplezier.

Een mooi uitzicht op zee heb je ook vanuit het kraaiennest, onderdeel van het Arsenaal. Dit maritieme attractiecentrum staat volledig in het teken van piraten en zeedieren. Ideaal voor een dag met het gezin.

Het treinstation in Vlissingen ligt net buiten het centrum. Vanaf het station loop je in ongeveer 15 minuten naar het centrum. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de watertaxi of de zonnetrein.

In heel Zeeland vind je overblijfselen van het rijke verleden terug. Is het niet buiten, dan wel binnen bewaard achter glas in een museum. Langs de ruim 650 kilometer Zeeuwse kust kom je talloze vuurtorens tegen. Veel bezienswaardigheden in Zeeland zijn met de zee verbonden. De Deltawerken zijn een direct gevolg van de strijd tegen het water. Veel bezienswaardigheden behoren tot het erfgoed van de Zeeuwen. In de streekmusea in Zeeland vind je alles over de Zeeuwse taal, de klederdracht, landbouw en visserij. Minstens evenveel vind je gewoon op straat, tussen de mensen. Er zijn nog enkele Zeeuwen die dagelijks in klederdracht lopen. Dat is zelfs voor de eigen inwoners een bezienswaardigheid.

 

 

 

In de omgeving van Strandpark Zeeland

De faciliteiten van Strandpark Zeeland