Hotel de Sterrenberg, Otterlo,

 Hotel de Sterrenberg
 Hotel de Sterrenberg
 Hotel de Sterrenberg
 Hotel de Sterrenberg
Hotel Princenhof

Hotel de Sterrenberg bevindt zich op 450 meter van de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het beschikt over een binnenzwembad en alle hotelgasten kunnen gratis gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten.

De moderne kamers zijn onlangs gerenoveerd. Elke kamer is voorzien van een flatscreen-tv, WiFi, een minibar, een badjas, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer.

Het restaurant Cèpes serveert ontbijt, lunch en diner. U kunt ontspannen in de wellnessruimte met een verwarmd zwembad met bubbels en waterstralen, een sauna en een stoombad. De toegang kan worden geregeld bij de receptie.

Omgeving

Otterlo is een esdorp in de Nederlandse gemeente Ede, provincie Gelderland.Vlak bij Otterlo ligt het Nationaal Park De Hoge Veluwe. In Otterlo bevindt zich een van de ingangen van dit park. Het in het park gelegen Kröller-Müller Museum, genoemd naar Helene Kröller-Müller, heeft een aanzienlijke collectie schilderijen van onder andere Vincent van Gogh, alsmede een gerenommeerde collectie beeldhouwkunst in het Beeldenpark van het Kröller-Müller Museum. in het Nationaal Park bevindt zich ook het Museonder. Daarnaast bevindt zich in Otterlo het Nederlands Tegelmuseum. Het Rode Kruismonument aan de Harskamperweg herinnert aan de massale evacuaties na het mislukken van de Operatie Market Garden in 1944.

Langs de Planken Wambuisweg richting Ede bevindt zich het Uitkijkpunt Valenberg.

 

In de omgeving van Hotel de Sterrenberg

De faciliteiten van Hotel de Sterrenberg