Strandplevier Suites, De Koog – Texel,

Strandplevier Suites
Strandplevier Suites
Strandplevier Suites
Strandplevier Suites

Strandplevier Suites is centraal gelegen in het centrum van De Koog, de badplaats van Waddeneiland Texel. Het strand, de zee, het bos en de duinen liggen allemaal op loopafstand. Net als de vele leuke winkels, gezellige terrasjes en diverse restaurants.

Al onze suites zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft elke suite boxspringbedden, een open pantry met vaatwasser, koelkast en vriesvak en een aparte badkamer. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van onze wellnessfaciliteiten; de sauna en zonnebank. Alle suites hebben een eigen wifi verbinding. Ook beschikken zij over een terras, balkon of frans balkon. Verder is ons gehele complex rookvrij, zo mag er in de suites en op het balkon dus ook niet gerookt worden.

Omgeving
Strandplevier Suites is gelegen in het centrum van De Koog, de badplaats van het Waddeneiland Texel. Door deze unieke ligging heeft u alles binnen handbereik. Het strand en de zee liggen op slechts 500 meter afstand, ook het bos en de duinen liggen op loopafstand. Ontdek het echte Texelse vakantiegevoel. Niets moet, alles mag. Of u nu wilt genieten van het strand of juist vele kilometers wilt fietsen, het kan allemaal. Strandplevier Suites is het perfecte startpunt om Texel te ontdekken!

In De Koog zijn veel leuke winkels, gezellige terrassen en diverse restaurants. Er heerst een echte vakantiesfeer. Zomers is er elke dinsdag een gezellige braderie. Maar ook in de winter is het dorp sfeervol en kunt u bijvoorbeeld op Kerstavond met de lokale bevolking
kerstliederen zingen onder de grote kerstboom op het dorpsplein. Bij aankomst in onze suites ontvangt u het magazine De Koog Info, met allerlei informatie over het dorp en de verschillende activiteiten. Uiteraard geven wij u ook graag tips over wat u kunt doen tijdens uw verblijf op Texel.

Ecomare
Zeehondenopvangcentrum Ecomare is gelegen op slechts 2,5 kilometer afstand van Strandplevier Suites. Bekijk de bruinvissen en help mee met het voeren van de zeehonden. Bij Ecomare kom ook meer te weten over het Werelderfgoed de Waddenzee. Ontdek wat er leeft in de zee.

Karting Texel
Ontdek het grootste kartcircuit van Texel, karten is een uitje voor de echte spanningzoekers! Zomers is een gedeelte van het circuit ingericht als kindercircuit zodat ook de kleintjes zich even kunnen voelen als Max Verstappen.

Parachutecentrum Texel
Beleef spanning en sensatie en bekijk het prachtige eiland Texel en de zee eens van een geheel andere kant! Maak een parachutesprong bij het parachutecentrum Texel. Geniet van de tijd dat u door de lucht zweeft!

Vuurtoren Texel
Wanneer u op Texel bent kan een bezoekje aan dé vuurtoren van Texel uiteraard niet ontbreken. Beklim de vuurtoren, geniet van het weidse uitzicht op de top en kom meer te weten over de geschiedenis van de vuurtoren van Texel.

Fietsen en wandelen
Texel is hét wandel- en fietseiland bij uitstek. Op het eiland vindt u ruim 140 kilometer aan fietspaden en vele wandelroutes door het bos, de duinen en over het strand. Wanner u met uw trouwe viervoeter komt zijn er speciale gebieden waar uw hond heerlijk kan loslopen. Geniet van de ongerepte natuur!

Texelse Bierbrouwerij
De Texelse bierbrouwerij produceert diverse heerlijke speciaal bieren. Breng een bezoek aan de Texelse Bierbrouwerij, volg een rondleiding en proef een Texels speciaal biertje. U kunt ook de Texels bieren op de fles kopen als aandenken voor thuis

Museum Kaapskil
Ontdek Museum Kaapskil op Texel. Een typisch Texels museum, vol met verhalen en avonturen, oude ambachten en schattten uit scheepswrakken. In de jutterij bevinden zich vele spulletjes die in de loop der jaren zijn aangespoeld op het strand.

Huifkar en ruitertochten
Ontdek heel Texel middels een huifkartocht of een ruitertocht, bij bijvoorbeeld Jan Plezier huifkartochten. De huifkartocht gaat door de Nederlanden, de Muy en de Sluchter en leidt u langs het bos, de duinen en over het strand van Texel.

In de omgeving van Strandplevier Suites

De faciliteiten van Strandplevier Suites