Van der Valk Emmeloord, Emmeloord,

Van der Valk Emmeloord
Van der Valk Emmeloord
Van der Valk Emmeloord
Van der Valk Emmeloord

Tussen de uitgestrekte akkers van het mooie polderlandschap ligt Van der Valk Hotel Emmeloord met vele ontspanningsfaciliteiten zoals de gratis sauna. Het hotel ligt zeer centraal ten opzichte van zowel de Randstad als het noorden van het land, in de driehoek Leeuwarden, Zwolle en Amsterdam. Vanuit het hotel zijn diverse mogelijkheden voor leuke uitstapjes. De Natuurliefhebbers komen helemaal aan hun trekken in het nationale park de Weerribben of de Oostvaardersplassen. Voor avonturiers ligt het bekende attractiepark Walibi World binnen handbereik.

Van der Valk Hotel Emmeloord beschikt over comfortabele kaamers die voorzien zijn van televisie, gratis Wi-Fi, telefoon en badkamer met bad, douche en toilet. Daarnaast zijn er 3-persoonskamers, luxe suites, een familiekamer en 3 themasuites. Sfeervol dineren doe je in het klassiek ingerichte restaurant dat vele culinaire gerechten serveert. Ook voor de lunch kun je hier terecht. De Engelse bar is dagelijks geopend en voorziet je van heerlijke versnaperingen, appetizers of een intiem diner. Het hotel beschikt over een gratis sauna, fitnesscentrum en fietsverhuur.

Omgeving

Emmeloord ligt precies in het midden van de Noordoostpolder in de driehoek van Leeuwarden, Zwolle en Amsterdam. Het hotel ligt in een rustige, landelijke omgeving die zich uitstekend leent voor het maken van fiets- en wandeltochten. Voor het hotel ligt een jachthaven waar je ongestoord je hengel kunt uitwerpen. Bezoek in Emmeloord de bekende Poldertoren. Deze voormalige watertoren staat in het geografische middelpunt van de Noordoostpolder. Ook een bezoek aan de tropische Aziatische tuinen van de Orchideeënhoeve is een leuke tijdsbesteding. Dankzij de centrale ligging van het hotel is het een goede uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes in de omgeving. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Urk, Schokland, het nagebouwde VOC schip Batavia op de Bataviawerf in Lelystad of ga uitgebreid winkelen in het Batavia Outlet Centre in Lelystad, dat op een half uur rijden van Emmeloord ligt.

In de omgeving van Van der Valk Emmeloord

De faciliteiten van Van der Valk Emmeloord

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: