Hotel 46, Wintelre,

Hotel 46
Hotel 46
Hotel 46
Hotel 46

Iedere ochtend wakker worden met een uitzicht over de weilanden, doorkomende zon en de groene bossen. In Hotel 46 in Wintelre, vlakbij Eindhoven, is dit mogelijk. Voor een stedentrip Eindhoven is dit hotel de ideale accommodatie.

Hotel 46 biedt ruime en moderne kamers. Wanneer je in de Deluxe kamer of de suite overnacht, geniet je van een uitzicht over de landerijen. Verder is er in alle kamers een Swiss Sense tweepersoonsbed met extra kussens, koffie- en theevoorzieningen, gratis Wi-Fi, airconditioning, een bureau, zitje, tv, minibar en een kluisje. De classic room, deluxe room en de suite beschikken over een balkon. Geniet van een ontbijt to go en begin ’s ochtends vroeg met het ontdekken van de leuke stad Eindhoven. Wil je liever een ontbijt op bed? Ook dat kan, want er is roomservice. Verder kun je gebruikmaken van de luxe fitnessruimte. Het hotel biedt verder aanvullende services, onder andere een winkel met streekproducten en verzorgingsproducten. Ook kun je tegen betaling kleding laten wassen en strijken. Je kunt de auto gratis parkeren bij het hotel. Wanneer je van het vliegveld van Eindhoven komt, kun je gebruik maken van de airport shuttle. Bij het inchecken krijg je een welkomstdrankje en een lokale lekkernij.

Omgeving

Wintelre is een plaats in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Brabantse Kempen. Het is een voormalig onderdeel van de gemeente Vessem, Wintelre en Knegsel. Wintelre is een voornamelijk agrarisch dorp, dat klein is gebleven ondanks de nabijheid van de Eindhovense voorsteden zoals Veldhoven, en het vliegveld Eindhoven Airport.

Eindhoven biedt een boel leuke plekken. Bezoek bijvoorbeeld Strijp S, een hippe buurt. Oude fabrieken en kantoren zijn tegenwoordig omgebouwd tot leuke winkels, restaurants en hotels. In het Van Abbemuseum bewonder je moderne kunst van onder andere Picasso en Chagall. Verder is Eindhoven een leuke stad om te winkelen.

Evenementen

  • Tijdens Carnaval heet het dorp 'Klepbroekenbult' In het verleden kende Klepbroekenbult diverse carnavalsverenigingen. Na het opheffen van De Erpelschellers en jeugdvereniging De Klepbroeken is CV De Huifnarren op dit moment de enige overgebleven vereniging. Zij leveren dan ook jaarlijks de dorpsprins.
  • Al circa 15 jaar wordt in het derde weekend van Juni het Welons festival georganiseerd. Welons staat origineel voor WEntersel Live Ons Stage. Begonnen als festival om beginnende bands een podium te bieden is het festival ondertussen uitgegroeid tot een driedaags festival met totaal meer dan 1500 bezoekers.

Foto´s van Hotel 46

In de omgeving van Hotel 46

De faciliteiten van Hotel 46

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: