Terras Maashof, Beesel,

Terras Maashof
Terras Maashof
Terras Maashof
Terras Maashof

Wilt u genieten van een van de mooiste plekjes van Limburg, onder het genot van een natje en een droogje? Dan bent u bij Terras Maashof in Beesel aan het juiste adres. Met een prachtig uitzicht op de Maas kunt u 's zomers op ons Maasterras genieten van onze streekproducten. Ook tijdens de winter bent u van harte welkom om heerlijk te genieten in onze verwarmde serre.

Als u al in Limburg bent, dan is een echt Limburgs stukje vlaai natuurlijk nooit weg. Wij van terras Maashof serveren u graag de lekkerste en beste vlaaien van de regio. Een aantal vlaaien zijn seizoensgebonden. Kijk op het terras zelf welke vlaaien beschikbaar zijn.

In het mooie drakedörp Beesel, maar zeker bij terras Maashof is het altijd genieten. Of het nou zomer of winter is. U heeft keuze uit meer dan 8 verschillende speciale bieren uit de fles. Van heerlijke abdijbieren tot lekker verfrissende fruitbieren.

Vanaf 1 april zijn wij bij goed weer geopend op di t/m zo vanaf 10.00u! (Elke maandag gesloten)

Omgeving

Beesel is een gemeente in de Nederlandse provincie Limburg.De gemeente Beesel ligt tussen Swalmen (gemeente Roermond), Belfeld (gemeente Venlo), Kessel (gemeente Peel en Maas), en Brüggen (Duitsland). In 2014 is de gemeente Beesel uitgeroepen tot het Groenste Dorp van Nederland. Beesel won Goud in de nationale groencompetitie van Entente Florale 2014. De jury roemde Beesel als dorp met een uitzonderlijk fraai landschap. Het buitengebied is in agrarisch beheer en bevat veel zeldzame natuur, zoals dassenburchten. Een dicht netwerk van recreatieve paden maakt van de gemeente een groene parel. De gemeente Beesel is ideaal om te wandelen, fietsen, nordic walken en paardrijden. Ook het buitenland, met onder meer het Brachterwald en de stad Brüggen is comfortabel dichtbij. De grote steden zijn via de autosnelweg makkelijk bereikbaar, net zoals de westelijke zijde van de Maas via het pittoreske fietsvoetveer.

De gemeente Beesel kenmerkt zich door de Limburgse gemoedelijkheid. Het dorp Beesel is een karakteristiek dorp met monumentale panden en een gezellig marktplein met rondom een aantal horecagelegenheden. Beesel ademt eeuwenoude tradities en de gastvrijheid van de bevolking. Bovendien kun je genieten van de schoonheid van de lokale keramiek, een toonbeeld van creativiteit.

Al sinds 1736 wordt de legende van Sint Joris en de draak in Beesel levend gehouden. Eens in de zeven jaar staat het hele dorp in het teken van deze oeroude strijd tussen goed en kwaad. In zes imposante theatervoorstellingen krijgt het Draaksteken gestalte. Laat je in Beesel verrassen door theaterspel, muziek, zang, gevechten, drama en humor!

Bezoek ook de kernen Reuver en Offenbeek, met hun gevarieerd winkelaanbod en gezellige restaurantjes. Het mooie landschap tussen de verschillende kernen met haar vele kapellen, kruisen en andere pittoreske monumenten nodigt uit voor een bezoek. Rust en de landschappen Meerlebroek en Beesels broek en de kleine buurtschappen Ronckenstein en Rijkel staan daarbij voorop.

 

In de omgeving van Terras Maashof

De faciliteiten van Terras Maashof

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: