Chimpie Champ , Oosterhout (Gld),

Chimpie Champ
Chimpie Champ oosterhout
Chimpie Champ
Chimpie Champ

Welkom bij Chimpie Champ in Oosterhout, de leukste overdekte speeljungle van Nederland voor kids van 1 tot 12 jaar. Klimmen, klauteren, ballenbakken, trampoline springen, sleetje rijden, disco dansen en rondrijden op allehande ''fietsjes''; dat kan bij ons allemaal. De perfecte plek om je verjaardagsfeest te vieren in een partykamer helemaal voor jezelf, of met familie en vrienden. Voor ouders is er een comfortabele zitgelegenheid bij de spelende kinderen, volop 'leesvoer' en gratis WIFI. Chimpies Corner biedt een keur aan lekkernijen voor groot en klein. Wij houden rekening met uw dieetwensen.

Periode Dag(en) Open
Hele jaar maandag, woensdag, donderdag en vrijdag 09.30 - 18.00 uur
Hele jaar dinsdag GESLOTEN
Hele jaar zaterdag en zondag 10.00 - 18.00 uur
Aangepaste Openingstijden
Peuterochtend: elke maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09.30-12.00 uur LET OP ! ALLE LEEFTIJDEN ZIJN WELKOM!

Omgeving

Oosterhout is een dorp in de gemeente Overbetuwe in de Nederlandse provincie Gelderland, dat grenst aan de gelijknamige wijk in de gemeente Nijmegen.
Rond het dorp zijn tuinbouw en boomkwekerijen van economisch belang.

Toeristen die de regio bezoeken hebben de mogelijkheid om in het dorp Oosterhout te verblijven. Op de locatie waarvan met enige zekerheid vaststaat dat op deze plaats al in 1617 een veerhuis (veerdienst om de Waal over te steken) en herberg aanwezig waren, is nu een restaurant en camping gevestigd. De herberg brandde rond 1900 af en is kort daarna weer herbouwd.

De Betuwe is ideaal voor fietstochten. Je komt ongetwijfeld een keer langs of over de Linge, de langste rivier van Nederland. Langs de rivier vind je schitterende boerderijen, weelderige boomgaarden, oude molens en kerkjes, schattige dorpjes en vestingstadjes. De fietsroute begint in Oosterhout, bij Camping De Grote Altena. Een fijne camping aan de noordelijke oever van de Waal, midden in een landschap van glooiende uiterwaarden en kronkelende rivierdijken. Onderweg kom je langs verschillende molens en landgoederen. Neem bijvoorbeeld B12 – Hemmen – Landgoed Hemmen, ook wel de parel van de Betuwe genoemd. Het landgoed kent een lang verleden. Vanaf de 14e eeuw lag er, op de plaats van waar nu de ruïne zichtbaar is, een groot omgracht slot. Via Elst en Lent fiets je door de fijne natuur terug naar Oosterhout.

In de omgeving van Chimpie Champ

De faciliteiten van Chimpie Champ

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: