B&B De Oude Weg, Hierden,

B&B De Oude Weg
B&B De Oude Weg
B&B De Oude Weg
B&B De Oude Weg

Welkom bij B&B De Oude weg waar het heerlijk slapen en ontwaken is onder een eeuwenoude eiken. Onze Bed & Breakfast ligt aan de rand van de Veluwe in het buitengebied van Harderwijk. Onze twee gastenkamers Zonnebloem en Roos vindt u aan De Oude Weg in het hart van het mooie dorp Hierden. Een natuurgebied bij uitstek. Een unieke locatie. U bent van harte welkom!

Gastenkamer Zonnebloem

Gelegen aan De Oude Weg is romantisch en knusse kamer waar u heerlijk tot rust komt. De oppervlakte van de kamer is circa 30 m2. Deze mooie kamer heeft een tweepersoons-bed van 1.80 x 2.00 meter. De kamer is zo ruim dat er op verzoek een extra bed of ledikantje bijgeplaatst kan worden. Verder staat er een tafeltje met 2 fauteuils en is er voldoende kastruimte. Deze kamer is voorzien van een tv en thee- en koffie faciliteiten. De kamer heeft een privé badkamer met toilet en douche en wastafel. U kunt eventueel buiten als het weer het toelaat op uw eigen terrasje eten. Kortom van alle gemakken voorzien zodat u hier heerlijk geniet tijdens uw verblijf.

Gastenkamer Roos

Stelt u zich eens voor : slapen en wakker worden onder een eeuwenoude eiken in een heerlijk warm groot bed. Dit kunt u ervaren in Gastenkamer Roos die ook nog eens gelegen ligt in een rustige straat. De kamer Roos is circa 25 m2 groot. Deze kamer is dus groot genoeg om op verzoek ook nog eens een bed te plaatsen voor een kind. De kamer heeft 2 makkelijke stoelen, een tafeltje en tevens voldoende kastruimte. Ook is deze mooie kamer voorzien van een tv en thee- en koffie faciliteiten. De kamer heeft een privé badkamer met toilet en douche en wastafel. U kunt eventueel buiten als het weer het toelaat op uw eigen terrasje eten.
?Kom dit zelf eens ervaren en kom lekker tot rust

Omgeving

Hierden is een dorp in de gemeente Harderwijk, provincie Gelderland. Hierden is een agrarisch dorp met een eigen karakter vanwege de vele Noord-Veluwse boerderijen. Het dorp geeft zijn naam aan de Hierdensche Beek.

Het dorp Hierden ligt aan de Hierdense Beek die van het Uddelermeer naar het Veluwemeer stroomt. Deze beek ontstond in de laatste ijstijd, dus meer dan twaalfduizend jaar geleden. Over de oudste geschiedenis van Hierden is vrijwel niets bekend. Wat we wel weten is dat er in de zevende eeuw in dit gebied al boeren woonden. Vanaf de tiende eeuw begon de bevolking te groeien. De naam Heyrde komt voor het eerst voor in een document uit 1331, opgesteld in naam van graaf Reinald II van Gelre. Hierin wordt nadrukkelijk over een dorp gesproken. Het document gaat over het verpachten van twaalf boerderijen door de graaf van Gelre.

In de omgeving zijn ook vele activiteiten mogelijk zoals fietsen, wandelen, watersport, golfen en paardrijden. Om je ontspannen verblijf compleet te maken ligt Sauna- en Beautyresort De Zwaluwhoeve op 5 minuten fietsafstand. Voor jong en oud zijn het Dolfinarium en Walibi World zeker een bezoekje waard.

Het nabijgelegen Harderwijk ligt midden in de prachtige bossen en heidevelden, waar je mooie wandelingen of fietstochten kunt maken. Daarnaast heeft Harderwijk een gezellige haven en een leuk centrum om te winkelen.

 

In de omgeving van B&B De Oude Weg

De faciliteiten van B&B De Oude Weg

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: