Hotel Waanders, Staphorst,

Hotel Waanders
Hotel Waanders
Hotel Waanders
Hotel Waanders

Het 3-sterrenHotel Waanders ligt in Staphorst, in het noorden van Nederland. U kunt hier heerlijk ontspannen in uw comfortabele kamer met bad en in het uitstekende restaurant staan er lekkere maaltijden op het menu. Alle kamers zijn mooi ingericht en voorzien van een eigen badkamer met een bad of douche. Er zijn ook thee- en koffiefaciliteiten beschikbaar. 's Ochtends kunt u genieten van een lekker ontbijt. Het moderne restaurant serveert 's avonds goede maaltijden bereid met streekproducten en voornamelijk biologische ingrediënten. Op minder dan 20 minuten rijden ligt Giethoorn, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Het Nationaal Park de Weerribben is eveneens een bezoek waard. Vanaf Hotel Waanders kunt u prachtige fiets- en wandeltochten maken.

INCHECKEN

14.00 - 22.00 uur

UITCHECKEN

07.00 - 12.00 uur

Omgeving

Staphorst vormt het middelpunt van een omgeving vol groen. De Weerribben, het Vechtdal en Reestdal lenen zich voor fantastische fietstochten en wonderschone wandelingen. Cultuurliefhebber? De historische binnensteden van Zwolle en Meppel herbergen eeuwenoude verhalen. Ook Giethoorn, beter bekend als het Hollands Venetië, is zeker een bezoek waard.

Een langzamerhand groter wordende bron van inkomsten is het toerisme, vooral in de zomermaanden. Daarvoor worden er -sinds jaren- in de maanden juli en augustus, op drie achtereenvolgende woensdagen, de Staphorstdagen gehouden. Tijdens deze dagen zijn er onder meer demonstraties van oude ambachten; in en om Museum Staphorst zijn er klederdrachtshows.

De Stien Eelsingh Stichting heeft op 12 maart 2009, in het bijzijn van de dochter van Stien Eelsingh, Margreet Frankot, de aquarel "Kindervreugde" aan de gemeente Staphorst overhandigd en daarbij de wens geuit dat er ooit een Stien Eelsinghmuseum in Staphorst gerealiseerd kan worden. Deze aquarel was in 2008 uit een nalatenschap in Zuid-Nederland tevoorschijn gekomen.

 

 

In de omgeving van Hotel Waanders

De faciliteiten van Hotel Waanders

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: