Restaurant Het Hooihuis, Roosendaal,

Restaurant Het Hooihuis
Restaurant Het Hooihuis
Restaurant Het Hooihuis
Restaurant Het Hooihuis

Genieten van het smakelijke leven: dit is al jaar en dag het motto van restaurant Het Hooihuis in Roosendaal. Het Hooihuis is een bourgondisch restaurant waar je volop kunt genieten van de Brabantse gezelligheid. Kom gezellig eten en proost met ons op het goede leven!

Het Hooihuis dé uitgelezen plek voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een gezellige high tea. Al onze gerechten op onze menukaart zijn dagvers en zo veel mogelijk biologisch en seizoensgericht. Ons kindvriendelijke restaurant is tevens super geschikt voor gezinnen. Voor kinderen hebben we een speciale menukaart. Daarnaast kunnen de kids in de grote tuin heerlijk spelen en ravotten.

Grote groepen kunnen ook bij Het Hooihuis terecht. Wij hebben diverse opties voor familiefeesten, personeelsuitjes, babyborrels of babyshowers, jubilea of een trouwerij. Wij hebben alles in huis voor een onvergetelijke middag of avond!

Openingstijden
Dagelijks open vanaf 11.00 uur

Omgeving

Roosendaal is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, en de grootste plaats binnen de gelijknamige gemeente Roosendaal.Roosendaal is een ondernemende stad waar veel te zien, te doen en te beleven is.

In het centrum bevinden zich de overdekte winkelcentra, de Roselaar en Passage. (Vroeger ook de biggelaar, maar deze is nu leeg en gesloten, wel is er hier nog een parkeergarage) Er zijn winkels in onder andere de Raadhuisstraat, Dokter Brabersstraat, Nieuwe Markt, Oude Markt, Oostplein, Roselaar, Roselaarplein. Aan de westkant bevindt zich sinds 2006 het factory outlet center Rosada.

De weekmarkt is op de Nieuwe Markt op maandag van 8:30 tot 16:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 15:00 uur.

Koppel uw bezoek aan de binnenstad ook eens aan Rosada Fashion Outlet, GoStores of aan recreatiepark De Stok. Roosendaal kent de luxe van een mooie, groene omgeving met uitgestrekte bos- en heidegebieden, zoals Wouwse Plantage, Visdonk, de Rucphense Bossen en Kalmthoutse Heide. Dorpse gemoedelijkheid vindt u in de dorpen Heerle, Moerstraten, Nispen, Wouw en Wouwse Plantage.

Ten westen van Roosendaal bevindt zich een betrekkelijk kleinschalig landbouwgebied op zandgrond. Van zuid naar noord komen de Watermolenbeek en de Natte of Elderse Turfvaart uit in Roosendaal. De Molenbeek verlaat Roosendaal aan de noordzijde als Nieuwe Roosendaalse Vliet en Mark-Vlietkanaal. Vanuit het oosten komt de Rucphense Vaart uit in Roosendaal. Niet ver ten oosten en zuidoosten van Roosendaal liggen, buiten het eigen grondgebied, de Rucphense Bossen terwijl men in zuidelijke richting Landgoed Visdonk en het natuurgebied Dal van de Molenbeek vindt. Enkele kilometer ten zuidwesten van Roosendaal, iets ten noorden van de A58 ligt, niet ver van Wouw maar op Roosendaals gebied, het Spuitendonkse Bos.

Roosendaal bestaat 750 jaar en dat moet worden gevierd! Daarom zijn in totaal 20 fietsroutes met verschillende thema’s samengesteld met een totale lengte van 750 kilometer. Op een fietsroute folder zijn 2 fietsroutes geplaatst. Elke fietsroute is ongeveer 35 kilometer lang. De 2 routes op een folder zijn te combineren tot een tocht van 75 kilometer. De 10 fietsroute folders met in totaal 20 fietsroutes hebben verschillende thema’s. De fietsroutes zijn gratis verkrijgbaar bij de VVV in Roosendaal, Wouw en Nispen!

 

In de omgeving van Restaurant Het Hooihuis

De faciliteiten van Restaurant Het Hooihuis

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: