Wokplaza, Sluiskil,

Wokplaza
Wokplaza
Wokplaza
Wokplaza

Wokken

U loopt naar het buffet en stelt zelf uw maaltijd samen. U geeft uw bord aan de kok en maakt een keuze uit de verschillende oosterse sauzen. De kok zal waar u bij staat uw creatie roerbakken in de wok.

Tipan Yaki

Bij de Tipantafel kunt u een keuze maken uit verschillende soorten vlees en vis. De kok zal deze op de hete plaat bakken. Dit duurt wel wat langer dan bij de woktafel.

Warm buffet

Dit is een buffet met verschillende soorten gerechten die van te voren zijn bereid. Mocht het bij de woktafel of bij de Tipantafel te druk zijn dan kunt u iets van het warme buffet nemen om de drukke periode even te ontlopen.

Openingstijden
Maandag: gesloten
(met uitzondering van feestdagen)
Dinsdag t/m zondag: vanaf 16:30
Keuken geopend tot 22:00

Omgeving

Sluiskil is een plaats in de gemeente Terneuzen, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het dorp, in de regio Zeeuws-Vlaanderen, ligt aan het Kanaal Gent-Terneuzen en heeft 2271 inwoners (2018).Sluiskil ligt in een zeekleipoldergebied op een hoogte van ongeveer 1,5 meter. De omgeving van Sluiskil wordt sterk gedomineerd  door een havengebied met grootschalige industrie, dat verbonden is met het Kanaal Gent-Terneuzen. Diverse goederenspoorwegen en autowegen (N253, N252, N62 en N61) zijn verbonden aan de plaats.

Bezienswaardigheden

  • De Ark, protestantse kerk van 1964.
  • Sint-Antonius van Paduakerk met bijbehorende kloostergebouwen
  • Miljoenentreinmonument

Foto´s van Wokplaza

In de omgeving van Wokplaza

De faciliteiten van Wokplaza