Hotel & Spa Savarin, Rijswijk,

Hotel & Spa Savarin
Hotel & Spa Savarin
Hotel & Spa Savarin
Hotel & Spa Savarin

Restaurant Hotel & Spa Savarin is een luxe 5-sterren designhotel, gelegen aan de rand van Rijswijk. Nabij de steden Den Haag en Scheveningen, op korte afstand van de A4 en A13 en biedt voldoende parkeergelegenheid. Het hotel is gevestigd in een oude boerderij op buitenplaats Zuidhoorn en is modern en met oog voor detail ingericht.

Restaurant Hotel & Spa Savarin beschikt over diverse faciliteiten, zoals een bar/lounge, fitness, beautycenter, wellness center en draadloos internet. Culinair genieten doe je in a la carte restaurant Savarin, waar Franse gerechten met internationale invloeden geserveerd worden. Daarnaast is de High Tea een echte aanrader. Om volledig tot rust te komen, kun je gebruik maken van het Wellness Center met vele sauna’s, stoombaden, solarium, whirlpool en binnenzwembad. Alle 35 kamers zijn luxe en comfortabel ingericht en beschikken over vele faciliteiten.

Omgeving

Rijswijk is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente ligt aan de zuidkant van Den Haag en aan de noordrand van Delft en heeft een oppervlakte van 14 km². Rijswijk heeft 53.486 inwoners. Rijswijk telt verschillende parken, zoals het Rijswijkse Bos, het Elsenburgerbos en het Wilhelminapark.

Vanuit Restaurant Hotel & Spa Savarin kun je gemakkelijk uitstapjes ondernemen. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Rijswijkse Golfclub, met 18 holes. Houd je meer van cultuur? Breng dan een bezoek aan de historische stad Delft. Deze stad ligt op slechts 15 autominuten van het hotel. Echte aanraders zijn een rondvaart door de grachten en de aardewerkfabrieken de Porceleyne Fles en De Delftse Pauw. Shoppen doe je in Den Haag in de bekende winkelstraat de Grote Marktstraat of winkelcentrum de Haagsche Bluf. Maar je kunt natuurlijk ook heerlijk tot rust komen in Spa Savarin

In de omgeving van Hotel & Spa Savarin

De faciliteiten van Hotel & Spa Savarin

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: