Buitengoed de Panoven, Zevenaar,

Buitengoed de Panoven
Buitengoed de Panoven
Buitengoed de Panoven
Buitengoed de Panoven

Buitengoed de Panoven ligt in het Gelderse Zevenaar op slechts een half uur rijden van Arnhem en Doetinchem. Ga hier lekker winkelen, plof neer in een van de vele cafés en restaurants en bewonder de bezienswaardigheden, zoals het Openluchtmuseum in Arnhem!

De standaard kamers van Buitengoed de Panoven zijn allen gesitueerd op het terrein van de voormalig dakpan- en baksteenfabriek. Ze zijn voorzien van een kleine keuken, televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met douche en toilet. In de standaard kamer met bad geniet je van een heerlijk spa bad. De Natuurlodge beschikt over gratis Wi-Fi, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met toilet en douche. Het is mogelijk om bij de natuurlodge een woonkamer bij te huren. Begin de dag met een lekker ontbijt in de ontbijtruimte. In het restaurant van het hotel, Streekrestaurant de Herberg, worden lokale producten verwerkt in bijzondere lunchgerechten. Geniet bijvoorbeeld van een broodje brie met Panovenhoning! Bij mooi weer is het goed vertoeven op het terras of aan de waterkant. Ook een kop koffie met appeltaart of een borrel kun je terecht in het restaurant.

Omgeving

Zevenaar ligt in de provincie Gelderland, in het oosten van Nederland, tegen de grens met Duitsland aan. De grootste plaats in de buurt is Arnhem. Zevenaar heeft een regiofunctie voor dorpen in de omgeving, omdat de enige middelbare school van de omgeving samen met het Candea College in Duiven, het Liemers College, in Zevenaar is gevestigd. De stad bevindt zich ongeveer 10 m boven zeeniveau. Zevenaar heeft een eigen station: station Zevenaar. vroeger had Zevenaar nog een ander station: station Zevenaar GOLS.

Buitengoed de Panoven ligt op de splitsing van de Liemers en het Nationaal Landschap De Gelderse Poort. Het is omringd door een prachtig rivierenlandschap, waar je prachtige fiets- en wandeltochten kunt maken. Bovendien is het een kwartiertje fietsen naar Duitsland! Heb je zin om een uitstapje te maken naar Arnhem (19 km)? Bezoek dan het Openluchtmuseum, op 20 km van het hotel! Hier kun je een kijkje nemen in de samenleving van Nederland van de afgelopen eeuwen. In Doetinchem (23 km) is het een aanrader om de Walmolen, de Benninkmolen en de Aurora te bezoeken. Dit zijn een van de weinige molens die behouden zijn gebleven en nog worden opengesteld voor publiek!

In de omgeving van Buitengoed de Panoven

De faciliteiten van Buitengoed de Panoven