Kristalmuseum, Borculo,

Kristalmuseum
Kristalmuseum
Kristalmuseum
Kristalmuseum

Bent u op zoek naar een leuke middag uit, een leerzaam arrangement voor een groep of wilt u een bijzondere invulling van een kinderpartijtje? In het Kristalmuseum te Borculo kunt u de geschiedenis van de aarde ontdekken. Hier vindt u een grote collectie fossielen, mineralen, kristallen en edelstenen waarvan het ontstaan u miljoenen jaren in de tijd terug voert. Zowel de kenner als de geïnteresseerde bezoeker kan in het museum genieten van de schoonheden uit het binnenste van de aarde.

Openingstijden
Alle schoolvakanties maandag t/m zondag geopend van 10:00 – 17:00.

Zomervakantie 6 juli t/m 1 sept.

April t/m september geopend op woensdag t/m zondag van 10:00 – 17:00 uur.
Oktober t/m maart op zaterdag en zondag van 10.00 -17.00 uur.
Eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten.

Omgeving

Borculo is een stad in de gemeente Berkelland in de Achterhoek, provincie Gelderland. De rivier de Berkel loopt door het centrum van de stad. Het kasteel Borculo, waaraan de plaats zijn naam te danken heeft, was de zetel van de Heren van Borculo. Borculo bruist van de energie! Als de bakker zijn verse broodjes bakt en de heerlijke geur zich langzaam door het dorp verspreidt tot ’s avonds laat als de kroegbazen het café nog nét even open houden tot na sluitingstijd.
En daartussen… dan valt er heel wat te beleven!

Kies een mooie fiets- of wandelroute door het schitterende landschap rond de Berkel en bezoek haar idyllische kerkdorpen, Geesteren, Gelselaar of Haarlo. Of vermaak je in één van de vele musea die Borculo rijk is. Ook de winkels in Borculo zijn niet de minste; van landelijk bekende ketens tot gezellige snuisterijenwinkeltjes. En ben je toe aan een hapje en een drankje? Met ons aanbod aan restaurants en lunchrooms valt er genoeg te kiezen.
Ook als je met een hele groep bent, ontvangen we je graag in Borculo. Met diverse overnachtingslocaties, activiteiten en restaurants kun je hier goed terecht.

Je bezoek aan Borculo moet natuurlijk helemaal top zijn! Zo eentje waar je met een lach aan terug denkt. En daar doen we onze uiterste best voor. Daarom is er in Borculo van alles te beleven; van diverse workshops tot spetterende evenementen.

In de omgeving van Kristalmuseum

De faciliteiten van Kristalmuseum

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: