Hotel Brinkzicht , Vledder,

Hotel Brinkzicht
Hotel Brinkzicht
Hotel Brinkzicht
Hotel Brinkzicht

In de provincie Drenthe, gelegen in het dorpje Vledder vind je Hotel Brinkzicht. Ga op pad en verken de omgeving. Dit hotel is gevestigd tussen drie nationale parken, dus er zijn een tal van wandel- en fietsroutes. Ideaal voor de natuurliefhebbers en mensen die de rust willen opzoeken.

De hotelkamers van Hotel Brinkzicht zijn voorzien van boxpring bedden, een televisie en een badkamer met douche, toilet en föhn. In de ochtend kun je wakker worden met een ontbijt op bed. Het hotel heeft namelijk een roomservice. Ideaal als je van uitslapen houd en lekker samen wil ontbijten. Word rustig wakker en ga daarna op pad om de omgeving te verkennen. Blijf je liever in het hotel? ’s Middags kun je hier ook terecht voor een gevarieerde lunch of een lekkere bak koffie. In de avond kun je terecht voor een heerlijk diner in Restaurant het Meer. Geniet onder het genot van een goed glas wijn van de gerechten uit de Franse keuken, denk aan een mals, zacht stukje zalm. Om je vingers bij af te likken! In het hotel is er ook een bowlingbaan aanwezig. De prachtig ingerichte bowlingbaan staat garant voor veel plezier.

Omgeving

Grenzend aan de buurprovincies Overijssel en Friesland ligt het fraaie Drentse dorp Vledder. Een perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers, cultuurfreaks, wandelaars, fietsers en rustzoekers. Het dorp heeft de karakteristieke sfeer van de Drentse brinkdorpen en bruist van het leven. Niet ver hier vandaan liggen de koloniedorpen Frederiksoord en Wilhelminaoord met hun unieke historie.

Proef de sfeer uit de tijd van de Maatschappij van Weldadigheid en breng een bezoek aan belevingsmuseum De Proefkolonie. In het prachtig gelegen Bosbad is het in de zomer heerlijk toeven.

Vledder is het cultuur- en kunstdorp van het nationale park van Drenthe. Je vindt hier het Museum voor Valse Kunst, Moderne Glaskunst en Noord-Nederlandse Kunst én ook nog het Miramar Zeemuseum. Beide een bezoekje meer dan waard!

Hotel Brinkzicht ligt tussen drie nationale parken. Dit zorgt ervoor dat natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Er zijn namelijk een tal van wandel- en fietsroutes in de omgeving. Bezoek ook de Hunebedden, hier staat Drenthe immers bekent om. Ben je een weekendje weg met de kinderen? Dan kan een bezoekje aan Speel & Ijsboerderij De Drentse Koe niet worden overgeslagen. Een gezellige leuke kinderboerderij met leuke speeltoestellen.

In de omgeving van Hotel Brinkzicht

De faciliteiten van Hotel Brinkzicht

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: