B&B Schokland, Ens,

B&B Schokland
B&B Schokland
B&B Schokland
B&B Schokland

Bed & Breakfast Schokland ligt in Ens en biedt accommodatie met een terras en gratis WiFi. De accommodatie biedt uitzicht op de tuin en ligt op 33 km van Lelystad. De bed & breakfast beschikt ook over een flatscreen-tv, een zithoek en 1 badkamer met een douche en  serveert een continentaal of volledig Engels/Iers ontbijt. Gasten van Bed & Breakfast Schokland kunnen in de buurt windsurfen en fietsen, of genieten van de tuin.

Zwolle ligt op 33 km van de accommodatie, en Giethoorn bevindt zich op 30 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol, op 98 km van Bed & Breakfast Schokland.

Omgeving

Midden in de Noordoostpolder ligt een mysterie: het voormalige eiland Schokland. Een archeologisch monument vol prachtige bodemschatten. Een plek tussen land en water, waar eeuwenlang mensen woonden. Altijd in strijd met de natuur. Ontdek het verborgen verleden van Werelderfgoed Schokland...

Na het droogleggen van de Noordoostpolder bleef Schokland over als een vergeten monument. Sinds 1995 is Schokland toegevoegd aan de UNESCO Werelderfgoedlijst. Tegenwoordig is het eiland hernieuwd in de belangstelling gekomen en vormt het een uniek stuk poldergeschiedenis.

Met vele rijksmonumenten en bijzondere woonterpen is Schokland een indrukwekkende locatie. Ruim 160 archeologische vindplaatsen tonen hier de ontwikkeling en cultuur van de bewoners van Schokland; van jager-verzamelaar tot boer en polderbewoner. Zo zijn er in 1984 zelfs menselijke voetafdrukken gevonden van ruim 4000 jaar oud! Deze voetafdrukken zijn in Museum Schokland te bewonderen.

In de omgeving van B&B Schokland

De faciliteiten van B&B Schokland

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: