Hotel De Zilvermeeuw, Westenschouwen,

Hotel De Zilvermeeuw
Hotel De Zilvermeeuw
Hotel De Zilvermeeuw
Hotel De Zilvermeeuw

Op een uniek plekje aan de rand van het bos en 5 min vandelen van het strand, vindt u ons familie hotel De Zilvermeeuw. Hier waant u zich in een compleet andere wereld van rust en comfort met tegelijkertijd een huiselijk gevoel.  Het beschikt over zelfstandige chalets en kamers met gratis WiFi.

De chalets hebben een eigen keuken met het nodige keukengerei, een kookplaat en een oven. Er is een eetgedeelte waar gasten kunnen genieten van hun maaltijden.

De gezellige standaardkamers zijn eenvoudig ingericht met heldere kleuren. Alle kamers bieden uitzicht op de achtertuin en het terras van De Zilvermeeuw.

Omgeving

De prachtige omgeving met de mooie, schone zandstranden (meerdere malen verkozen tot schoonste strand van Nederland) en het bosrijke gebied, De Mantelinge, geven u de kans de rust te vinden die u zoekt.

Hotel de Zilvermeeuw is een sfeervol familie hotel, gelegen op 400 meter van het strand, duin en bos. Het natuurreservaat "De Boswachterij" en “Nationaal Park Oosterschelde” het grootste van Nederland en natuurlijk de spectaculaire waterwerken de Oosterschelde kering met het delta park "Neeltje Jans".
Zeeland is een topper in de zomer en de winter. In de winter een prachtig sfeervolle omgeving!

De omgeving van Hotel De Zilvermeeuw leent zich uitstekend voor fiets - en wandeltochten. Om deze omgeving te ontdekken, kunt u aan de receptie van het hotel fietsen huren. Met de fiets kunt u verschillende dorpen en steden in de buurt ontdekken, bijvoorbeeld het altijd bruisende Domburg of het historische Veere. Ook de stad Middelburg ligt op fietsafstand. Bij minder mooi weer is er genoeg aanbod van verschillende attracties, zoals Het Arsenaal, Miniatuur Walcheren en Waterland Neeltje Jans. De verschillende folders van de attracties liggen voor u klaar bij de receptie. Ook een autodagtripje naar de mooie, historische plaatsen Zierikzee en Brugge (Belgien) zijn zeker de moeite waard.

In de omgeving van Hotel De Zilvermeeuw

De faciliteiten van Hotel De Zilvermeeuw