B&B voor 4-6 pers., Nieuwvliet,

Vier- tot zespersoons B&B
Vier- tot zespersoons B&B
Vier- tot zespersoons B&B
Vier- tot zespersoons B&B

Dit domein bestaat uit twee woningen. De natuurhuisjes zijn gelegen rond een binnenplaats. Het is een unieke locatie aan een heel rustig weggetje, op een ruime kilometer afstand vanaf het strand van Nieuwvliet, in de Zwarte Polder en op loopafstand van het Erasmusbos. Dit natuurhuisje is een ruime vier- tot zespersoons vakantiewoning, bedoeld voor mensen met een beperking of die rolstoel gebonden zijn. Er zijn twee ruime slaapkamers, elk voor twee personen, en het is mogelijk om in de woonkamer, middels een slaapbank, een extra tweepersoonbed te maken. In de eerste slaapkamer staan hoog/laag bedden. In de tweede slaapkamer vind je twee extra lange elektrische bedden. Er zijn geen drempels, wel extra brede deuren, aangepaste bedden, een extra ruime aangepaste badkamer en een aangepaste keuken.

Omgeving
Vlakbij het strand én bij het Erasmusbos. Midden in de polders van Nieuwvliet. Een prachtige en vooral stille locatie. Vanuit zowel de woonkamer als de slaapkamers heb je een uitzicht op het mooie Zeeuws-Vlaamse landschap. De woonkamer grenst aan een ruim eigen terras, gelegen in een eigen privé tuin, waar de andere woning geen zicht op heeft en waar je dus rustig en volledig privé kunt vertoeven. Heb je een huisdier? In overleg is die in principe altijd welkom.

Nieuwvliet is een dorp in de gemeente Sluis, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het dorp bevindt zich in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Het dorp heeft 411 inwoners. Het dorp bestaat in feite uit twee delen: Nieuwvliet-Dorp en Nieuwvliet-Bad. Nieuwvliet-Dorp ligt twee kilometer van de kust vandaan. Nieuwvliet, familiebadplaats aan de kust van West-Zeeuws-Vlaanderen. Een ideale uitvalsbasis voor een relaxte en/of actieve vakantie voor het hele gezin!

Actief genieten? Nieuwvliet ligt direct aan één van de mooiste en schoonste stranden van Nederland. Zwemmen, spelen, wandelen, surfen, paardrijden, hardlopen, fietsen, mountainbiken, parapente? Een terrasje pakken of lekker eten? In Nieuwvliet is dat allemaal mogelijk!

Natuur en landschap? Het afwisselende en boeiende landschap rondom Nieuwvliet is uitermate geschikt om wandelend of fietsend te verkennen. En iedereen geniet volop van de rust en de ruimte die je hier nog volop ervaren kan.

Cultuur verkennen? West-Zeeuws-Vlaanderen heeft een erg boeiende geschiedenis. De dorpjes en stadjes in de buurt of de Vlaamse steden hier heel dichtbij bieden alle mogelijkheden om het vroeger en nu te ontdekken. Markten, winkels, musea, evenementen, concerten, galeries of excursies? In of rondom Nieuwvliet is het allemaal te vinden.

 

In de omgeving van B&B voor 4-6 pers.

De faciliteiten van B&B voor 4-6 pers.