Sjakie's Chocolade Museum , Middelburg,

Sjakies Chocolade Museum
Sjakies Chocolade Museum
Sjakies Chocolade Museum
Sjakies Chocolade Museum

Het lekkerste chocolademuseum van de hele wereld vind je in Middelburg. Wij vertellen het verhaal van boon tot chocolade en alles dat daarbij hoort. In de sfeervolle ruimte nemen wij je mee naar Afrika, midden in de cacaoplantages. Wij laten je cacao en chocolade zien, ruiken, voelen, proeven en beleven.

Openingstijden:
Sjakie’s Chocolademuseum, Vlasmarkt 51
Maandag t/m Zondag 11.00 tot 17.00 uur.

Bij de entree zit ook de mogelijkheid om een demonstratie bij te wonen in de fabriek van Chocolate Lovers.

Omgeving

Middelburg is een plaats in de Nederlandse provincie Zeeland. De plaats ligt op het voormalige eiland Walcheren. Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. Het is een monumentale stad met veel historische gebouwen. De stad heeft een rijke geschiedenis die je nog steeds in het huidige straatbeeld terugziet. De vele evenementen, winkels en horecagelegenheden, maken het een levendige stad. Waar ook de Zeeuwen zelf graag gaan winkelen of op een terras neerstrijke

Middelburg is een stad met een eigen karakter. Er zijn verschillende pleinen met elk hun eigen uitstraling. De winkelstraten hebben een combinatie van landelijke ketens en lokale ondernemers. Met name op en rond de Markt vind je veel café’s en restaurants waar je tot laat in de avond op het terras kunt zitten.

Naast de weekmarkt op donderdag, worden er in Middelburg regelmatig andere markten georganiseerd, zoals een kunst- antiek- en ambachtenmarkt, een tweedehands boekenmarkt, een groente- en fruitmarkt, een rommelmarkt en een nachtmarkt.

De hoofdstad van Zeeland heeft het hele jaar door evenementen die zich vaak in en rond de binnenstad afspelen. Zoals de Mosselfeesten, met veel muziek en natuurlijk: mosselen. Of City of Dance, dat ooit als dancefeest met parade in de binnenstad begon. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig driedaags muziekfestival met allerlei stijlen.

 

In de omgeving van Sjakie's Chocolade Museum

De faciliteiten van Sjakie's Chocolade Museum

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: