Hotel Cape Helius, Hellevoetsluis,

Hotel Cape Helius
Hotel Cape Helius
Hotel Cape Helius
Hotel Cape Helius

Ontwaken met uitzicht over een mooie waterplas, prachtige bossen of eindeloze heidevelden, beter kunt u de dag niet beginnen. Dit hotel van Roompot beschikt over kamers variërend van klein tot groot met uiteenlopende faciliteiten zoals een ligbad, balkon of bubbelbad. Het hotel is gelegen bij een gezellig vakantiepark waar volop mogelijkheden zijn voor genot, vermaak en ontspanning. Kortom, een verblijf in dit hotel van Roompot maakt uw vakantie een topervaring.

Maritieme uitstraling
Vakantiedialysecentrum
Jachthaven met promenade
Strand en jachthaven aan het Haringvliet
Gratis wifi

Omgeving

Hellevoetsluis kent vele gezichten, de historische vesting (ooit ’s Lands belangrijkste Marinehaven), de voormalige gemeenten Nieuwenhoorn, Oudenhoorn en Nieuw-Helvoet met hun eigen karakters en de moderne woonwijken uit recente tijden. Dat alles omringd door natuur en water maakt Hellevoetsluis uniek en vooral aantrekkelijk om eens uitgebreid rond te kijken.

Op loopafstand van Hellevoetsluis ligt het natuurgebied Quackgors. Het voormalig getijdengebied is een uniek stuk natuur bij Hellevoetsluis. Vanaf het uitkijkpunt kun je goed vogels spotten. Soms kun je overdag reeën zien. Er loopt een fietspad pal langs het natuurgebied, van waar u een schitterend uitzicht hebt! Er zijn ook mooie plekjes te vinden aan de oever van het Haringvliet. Maak eens een mooie fietstocht om die te ontdekken!

Hellevoetsluis beschikt over een 6-tal schitterende havens met in totaal zo’n 2.000 ligplaatsen. Ruime ligplaatsen met douche-, toilet- en elektrafaciliteiten om uw bezoek of verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De havens zijn in beheer bij gemeente, verenigingen en/of bedrijven. De betreffende haven­meesters vertellen u er graag alles over.

In Hellevoetsluis kun je alle dagen van de week prima winkelen. Op zondagmiddag is een deel van de winkels geopend in de Struytse Hoeck. Vrijdagavond is het koopavond en de meeste winkels zijn tot 21.00 uur geopend. Parkeren is overal gratis in Hellevoetsluis.

In de omgeving van Hotel Cape Helius

De faciliteiten van Hotel Cape Helius

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: