Mei Wah, Nieuw Bergen,

Mei Wah
Mei Wah
Mei Wah
Mei Wah

Ons gezellige Chinees Indisch restaurant verzorgt zowel á la carte als lopend buffet met specialiteiten van hoge kwaliteit. Wij staan bekend om onze hoogstaande gerechten. We bereiden onze menu’s met heerlijke verse producten. Dit alles gemaakt door onze ervaren Chinese chefkok Mr. Yau. Ons Chinees Indisch restaurant verwelkomt en verwent al haar gasten met een onvergetelijk Chinese en/of Indische maaltijd. Onze gezellige gastvrouw zorgt voor een ontspannen sfeer.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 16:00 – 21:30
Dinsdag: 16:00 – 21:30
Woensdag: 12:00 – 21:30
Donderdag: 12:00 – 21:30
Vrijdag: 12:00 – 21:30
Zaterdag: 12:00 – 21:30
Zondag: 12:00 – 21:30

Feestdagen: 12:00 – 21:30

U kunt ons altijd bellen voor informatie of om te reserveren.

Omgeving

Nieuw Bergen is een dorp in het noorden van Nederlands Limburg. Het is het grootste woongebied van de gemeente Bergen. Het dorp huisvest het gemeentehuis. (Nieuw) Bergen ligt hemelsbreed gelegen ongeveer 10 kilometer ten noordoosten van Venray, ongeveer 30 kilometer ten zuiden van Nijmegen en ongeveer 28 km ten noorden van Venlo. (Nieuw) Bergen ligt nabij de Maas. In het zuidwesten vindt men laaggelegen en vlak riviergebied. Parallel aan de Maas stroomt hier de Heukelomse Beek. In het noordoosten liggen rivierduinen met de landgoederen Bleijenbeek, Eckeltse Bergen en Berger Heide. Deze uitgestrekte gebieden, die uit naaldbos, heide, stuifzanden en vennen bestaan, zijn onderdeel van Nationaal Park De Maasduinen. Ten noordoosten daar weer van ligt een lagergelegen voormalig hoogveengebied, dat begin 20e eeuw werd ontgonnen en tegenwoordig een grootschalig landbouwgebied is, wat doorloopt tot in Duitsland.

Ten noorden van (Nieuw) Bergen ligt de Heukelomse Heide met bos, heide en stuifzand. Hier leeft onder meer de das. Ten zuiden ligt de historische plaats Well met o.a. het Bezoekerscentrum van Nationaal Park de Maasduinen

In 2014 is het centrum van Nieuw Bergen uitgebreid met een nieuw winkelblok met de naam Mosaique. Rondom het centraal gelegen Mosaique bevindt zich het autovrije winkelgebied. Aan de zuidzijde hiervan, naast het gemeentehuis, is een gebouw verrezen met op de begane grond ruimte voor een restaurant. Het heeft een toren die bedoeld is als landmark voor Nieuw Bergen.

 

Foto´s van Mei Wah

In de omgeving van Mei Wah

De faciliteiten van Mei Wah

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: