Wokpalace, Kessel,

Wokpalace
Wokpalace
Wokpalace
Wokpalacw

Iedereen die wel eens in Azië is geweest zal met heimwee terugdenken aan de heerlijke nasi, teppanyaki, saté of sushi. De Oosterse keuken is zeer divers en het liefst wilt u zowel de Japanse, Chinese als Indische specialiteiten u goed laten smaken. Bij Wokpalace dineert u onbeperkt en proeft u gerechten uit vele Aziatische landen. Ons all-you-can-eat-buffet is al beschikbaar vanaf €17,50 per persoon. Ook hebben wij voordelige all-in arangementen met drank.

Oosters wokken wordt gekenmerkt door de korte bereidingstijd op hoge temperatuur waardoor smaken en gezonde eigenschappen behouden blijven. Ons wokrestaurant in Kessel serveert de door u zelf samengestelde gerechten direct vanaf de bakplaat of uit de wok. Typische Aziatische geuren en verrukkelijke exotische specerijen zullen ervoor zorgen dat u zich een avond waant in het Verre Oosten.

Tevens beschikt ons wokrestaurant over:

Ruime gratis parkeergelegenheid
Kinderhoek
Rokersruimte
Airconditioning

Openingstijden:
Maandag 17:00-22:30
Woensdag 17:00-22:30
Donderdag 17:00-22:30
Vrijdag 17:00-22:30
Zaterdag 17:00-22:30
Zondag 13:00-22:30
Op dinsdag zijn we gesloten

Omgeving

Kessel is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlands-Limburgse gemeente Peel en Maas.Een historische markt, monumentale hoeves en villa’s, gezellige terrasjes en een schitterend Maaspanorama met als blikvanger Kasteel de Keverberg: het modernste kasteel van Nederland met een eeuwenoud verleden. Dát is Kessel. Een plek waar de tijd soms even stil lijkt te staan. Ervaar het zelf. Struin door de straatjes, wandel over de Maasboulevard, fiets door de mooie natuur en geniet van wat Kessel op culinair gebied te bieden heeft. Kessel, dat moet u zien!

Kessel is een dorp met een rijke historie. De pittoreske Markt, de smalle straatjes, monumentale panden en statige boerenhoeves nemen u mee terug naar het verleden. De trots van het dorp is Kasteel de Keverberg waar graven ooit heer en meester waren over het Land van Kessel. Voeg hier het prachtige Maaspanorama en de rustgevende natuurgebieden aan toe en u heeft de ideale mix voor een dagje Kessel.

Kessel is de perfecte start-, pauze- en eindlocatie voor een wandeltocht. Prachtige natuur in de buitengebieden, mooie panorama’s langs de maas en gezellige terrassen in de kern maken van Kessel een wandelparadijs.

Vanaf de VVV winkel aan de voet van Kasteel de Keverberg starten diverse wandelingen. U kunt bijvoorbeeld aansluiten op het wandelroutenetwerk Peel en Maas, de dorpswandeling Kessel lopen of de Maasoeverroute afleggen.

 

Foto´s van Wokpalace

In de omgeving van Wokpalace

De faciliteiten van Wokpalace

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: