ABC Restaurant, Sevenum,

ABC Restaurant
ABC Restaurant
ABC Restaurant
ABC Restaurant

Van Steakhouse tot Pancakes & Waffles, van Fine Italian Food tot Sushi Bar en van Mexican tot Daily Fresh Fish...en dan hebben we nog niet eens alle heerlijkheden opgenoemd in ABC Restaurant Sevenum. Want ook degene die van salades of fastfood houden, komen hier aan hun trekken!

Eerst maar eens een rondje lopen rondom het nostalgische dorpsplein om de geuren van de maar liefst 11 restaurants op te snuiven. Het is moeilijk kiezen uit zo'n gevarieerd aanbod! Maar als de keuze is gemaakt, aanvallen maar...!

Ook aan de kleine koters is gedacht; zij kunnen zich tussen de maaltijden door uitleven in de binnenspeeltuin!

ABC is vanaf woensdag tot en met zondag geopend. Op woensdag, donderdag en vrijdag van 16.30 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 16.00 tot 22.00 uur en zondag van 15.00 tot 22.00 uur.

Omgeving

Sevenum is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas, in de Nederlandse provincie Limburg. De kern Sevenum telt 6.681 inwoners. Daarmee is het na Horst de tweede grootste plaats in de gemeente. Tot 1 januari 2010 was Sevenum een gemeente, gevormd door de kernen Sevenum, Kronenberg en Evertsoord.
Ruim 80% van het Sevenums grondgebied (totaal 20,23 km²) was bij de opheffing van de gemeente nog landbouwgrond, gelegen op relatief hoge zandgronden. De hoogte van Sevenum bedraagt ongeveer 26 meter. Een belangrijke beek is de Groote Molenbeek welke ten zuiden en oosten langs de plaats stroomt. Een zijbeek hiervan is de Elsbeek. Ook de Gekkengraaf loopt in het oosten over het grondgebied van Sevenum. Natte natuurgebieden zijn Elsbeemden en Molenbeekdal ten zuiden, en Heesbeemden ten noordwesten van Sevenum.

Ten zuiden van Kronenberg ligt het droge naaldboscomplex Kronenbergerheide, Heesberg, Steegberg en Schatberg, waar ook voorzieningen voor intensieve recreatie te vinden zijn, namelijk een camping, een visvijver, een bungalowpark en attractiepark Toverland.

Bezienswaardigheden
De Sint-Fabianus en Sebastianuskerk
Een aantal veldkapellen, waaronder:
Sint-Annakapel, aan splitsing Grubbenvorsterweg/Dijkerheideweg, uit 1911
Sint-Annakapel, aan Staarterstraat, uit de 1e helft van de 18e eeuw.
Sint-Antoniuskapel, aan Steinhagenstraat, uit de 1e helft van de 18e eeuw
Sint-Apolloniakapel, aan Renkensstraat 25, uit 1852
Sint-Donatuskapel, aan Heesbeemd bij no 10, uit 1926
Heilig-Hartkapel, aan De Steeg 36, uit 1910
Heilig-Hartkapel, aan de Schoutstraat bij no 4, uit 1995
Sint-Jozefkapel, aan de Renkensstraat bij no 3, uit 1793
Onze Lieve Vrouwe ter Nood, aan Den Eigen bij no 29, veldkapel uit 1676
Kerkhofkapel, uit einde 19e eeuw
Onze-Lieve-Vrouw van Smartenkapel, aan Frankrijkweg, uit de 2e helft van de 18e eeuw

In de omgeving van ABC Restaurant

De faciliteiten van ABC Restaurant

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: