De Perdstal, Venray,

De Perdstal
De Perdstal
De Perdstal
De Perdstal

Pannekoekenrestaurant de Perdstal is geleven in het Limburgse Venray.Van koffie, gebak, een heerlijke ijscoupe, softijs en natuurlijk van onze overheerlijke pannenkoeken. Genieten, binnen en buiten. Binnen in een sfeervolle ambiance, buiten op een prachtig terras met een geweldig zicht op het Vlakwater gebied. Combineer de vele mogelijkheden in het gebied met een gezellige onderbreking of afsluiter, door bij ons binnen te lopen.

Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 50 verschillende soorten pannenkoeken. Ons beslag wordt bereid met ambachtelijk gemalen molenmeel. Heb je speciale wensen, geen probleem. Pannenkoeken zonder melk, zonder ei of glutenvrij. Vraag vooraf naar de mogelijkheden en wij regelen het voor je.

Vanaf heden kun je van woensdag tot en met zondag, van 11.00 tot 19.30 uur ook pannenkoeken afhalen. Wij willen iedereen zoveel als mogelijk laten genieten van onze heerlijkheden. Van woensdag tot en met zondag is onze keuken van 11.00 tot 20.00 uur geopend.

Omgeving

Venray is een plaats in de gelijknamige gemeente in Nederlands Limburg. De kern Venray ligt 36 kilometer ten zuiden van Nijmegen en 22 kilometer ten noordwesten van Venlo. In Venray wonen ongeveer 30.000 mensen. Venray is na Venlo de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg en de plaats speelt een belangrijke rol in de regio. Venray ligt op zandgrond, op een hoogte van ongeveer 25 meter. De belangrijkste natuurgebieden liggen ten westen van het centrum: Odapark en Vlakwater. De psychiatrische inrichting Sint-Anna, ten noorden van het centrum, heeft een bosrijk terrein, het Sint-Annabos. In het noordoosten vindt men de Boschhuizerbergen. In het noordwesten ligt het stroomgebied van de Loobeek.

In Venray vind je gastvrije restaurants, brasseriën, koffiehuizen en cafés waar het goed toeven is. Geniet van culinaire hoogstandjes. Van multiculti specialiteiten. Van veel lekkere, kleine hapjes. Of juist van een bijzondere snelle hap. Strak en modern, trendy of meer het huiskameridee; Venray heeft het allemaal.

Wandelroutes met een thema, speciale routes om te wandelen met kinderen en cultuurhistorische wandelingen - in Venray zijn veel wandelroutes uitgezet. Enkele wandelroutes doorkruisen de Peel en het nationaal park De Maasduinen. Het landschap is, met bossen, stuifduinen, akkers, broekbossen, beekdalen, heide- en Peellandschappen en Maasoevers, maar ook uitgestrekte weiden en landbouwgronden, steeds weer afwisselend

Venray is de fietsregio bij uitstek. De vele fietsroutes voeren je door typische dorpjes, door de Peel en door nationaal park De Maasduinen. Fiets langs de Maas en steek die over met het fietsveer. Of fiets langs het oudste luchtvaart monument van Nederland. Met een kaart van de fietsknooppunten op zak kun je volop routes samenstellen, zodat je het beste uit je fietstrips haalt.

In de omgeving van De Perdstal

De faciliteiten van De Perdstal

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: