Hotel de Lantscroon, ‘s-Heerenberg,

Hotel de Lantscroon
Hotel de Lantscroon
Hotel de Lantscroon
Hotel de Lantscroon

Sfeervol hotel in het centrum van het historisch stadje ‘s-Heerenberg. Op loopafstand van het prachtige kasteel Huis Bergh. Eigen parkeerplaats, gratis voor bezoekers. Ideaal startpunt voor vele wandel- en fietsroutes. Het hotel ligt aan het Pieterpad en ‘De Montferlandse Toppen Wandelroute’. Sfeervol restaurant en stijlvolle hotelbar. In het hotel gratis Wifi.

Omgeving

Hotel ‘de Lantscroon’ bevindt zich in een mooi gebied; Montferland. Het heuvelachtige landschap met het prachtige Bergherbos is ontstaan in de 2e ijstijd. De omgeving van het middeleeuwse stadje ‘s-Heerenberg ademt een eeuwenoude sfeer uit door het kasteel Huis Bergh, de vele monumenten, molens en oude boerderijen, en biedt een ruime keuze aan wandel- en fietsplezier, de wekelijkse markt op het Stadsplein, leuke winkels, vele terrasjes en nog vele andere bezienswaardigheden. In de nabije omgeving bevindt zich ook een golfbaan, bowlingcentrum, huifkarcentrum en maneges. Dit alles zal uw vakantie tot een onvergetelijke gebeurtenis maken.

Naast het beroemde ‘Pieterpad’ die door ‘s-Heerenberg loopt, zijn er tal van mooie wandelroutes te lopen. In de zomer van 2013 is er een nieuwe wandelactiviteit bijgekomen; de Montferlandse Toppen Wandelroute, deze route voert u langs de 18 toppen in het Bergherbos en Eltenberg (D). Tussendoor zijn er afstekers te maken d.m.v. een knooppuntensysteem, zodat de route naar wens ingekort kan worden. Langs deze wandelroute vindt u tal van horecagelegenheden om de inwendige mens te versterken.

De Rijn promenade in het nabij gelegen Duitse Emmerich am Rhein is een schitterende plek voor een romantische wandeling langs de Rijn met zicht op de langste hangbrug van Duitsland en zijn vele terrassen en gezellige restaurants.

In de omgeving van Hotel de Lantscroon

De faciliteiten van Hotel de Lantscroon