Hotel Hoogeerd, Niftrik,

Hotel Hoogeerd
Hotel Hoogeerd
Hotel Hoogeerd
Hotel Hoogeerd

Hotel Hoogeerd, in het Gelderse Niftrik, ligt aan de prachtige Maasoevers in het land van Maas en Waal. Maak een lange fiets- of wandeltocht door de landelijke omgeving en bezoek de gezellige stad Nijmegen.

De 39 hotelkamers van Hotel Hoogeerd zijn smaakvol ingericht en voorzien van een televisie, telefoon, gratis draadloos internet en een douche en toilet. Ook beschikken een aantal kamers over een bad en uitzicht op de Maas. Voor een uitgebreid ontbijt, een lichte lunch of een heerlijk diner met uitzicht over de Maas ben je bij Hotel Hoogeerd aan het juiste adres. Op de kaart tref je diverse streek- en seizoensgerechten. Wil je de dag nog even doorspreken onder het genot van een drankje? Neem dan plaats in de gezellige lounge met open haard of in het café. Daarnaast biedt Hotel Hoogeerd een kleine fitnessruimte met een infraroodcabine waar je kunt ontspannen.

Omgeving

Niftrik is een dorp behorend tot de gemeente Wijchen (provincie Gelderland). Op 1 januari 2016 telde Niftrik 415 inwoners. Zowel de A50 van Zwolle naar Eindhoven als de spoorlijn Tilburg - Nijmegen komen langs het dorp. Het dorp heeft echter geen op- en afritten of station. Niftrik ligt aan de rivier de Maas tegenover de Brabantse plaatsen Ravenstein en Neerloon.

De landelijke omgeving van Hotel Hoogeerd is een verademing voor natuurliefhebbers. Trek de wandelschoenen aan en bewonder het mooie landschap of verken de omgeving op de fiets. Ook is een rondvaart met een sloep over de Maas een aanrader. Op deze manier ontdek je de mooiste plekjes van het Land van Maas en Waal. Wil je liever winkelen en cultuur snuiven? Dichtbij vind je de gezellige stad Nijmegen met tal van leuke winkels, gezellige eetgelegenheden en mooie bezienswaardigheden.

In de omgeving van Hotel Hoogeerd

De faciliteiten van Hotel Hoogeerd