Restaurant de Stiftsschuur, Weerselo,

Restaurant de Stiftsschuur
Restaurant de Stiftsschuur
Restaurant de Stiftsschuur
Restaurant de Stiftsschuur

De gezellige ambiance van de Stiftsschuur met een sfeervol eigentijds interieur maken de beleving compleet. Laat u verrassen door onze menukaart! Nieuwe toppers en vertrouwde klassiekers vormen de basis voor een smakelijke avond voor iedereen die kwaliteit en duurzame gerechten kan waarderen.

Vrijwel alle gerechten zijn toegankelijk voor de meeste diëten of daarop eenvoudig aanpasbaar. Vraag hiervoor persoonlijk advies bij onze medewerkers. Zij kunnen u in overleg met de keuken hierin adviseren.

Openingstijden

di. tot en met zo. geopend vanaf 11.00 uur

Diner, aan tafel tot 20.00 uur

Omgeving

Weerselo is een dorp, deel van de gemeente Dinkelland, gelegen in de Nederlandse provincie Overijssel. Het grotendeels rooms-katholieke Weerselo heeft een andere, eigen parochiekerk toegewijd aan de H. Remigius. Op het naast gelegen kerkhof bevinden zich 2 geïdentificeerde oorlogssoldaten en 5 ongeïdentificeerden. Weerselo (dorp) is eigenlijk ontstaan uit het Stift. Eigenlijk is de naam van Weerselo geen Weerselo maar 't Stift-Weerselo. Dat wil zeggen dat Weerselo een deel van de oude en bestaande kern Het Stift is. Op het Stift staat een protestantse kerk die door veel toeristen wordt bezocht.

Ten noorden van het dorp, weliswaar in de gemeente Tubbergen en behorend tot het noordelijker gelegen Reutum staat de korenmolen De Vier Winden die ook wel de Weerselose Molen wordt genoemd.

Wekelijkse zaterdagmarkt
Elke zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur.

Maandelijkse zondagmiddagmarkt
Elke 2e zondag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur (‘s winters tot 16:00 uur).

Op deze markten komen wekelijks duizenden bezoekers. Het publiek bestaat uit jong en oud en komt graag voor de gezelligheid en uw koopjes.
U kunt op de zaterdags- en zondagsmarkten voor openingstijd bij ons op de markt terecht. Als u vooraf boekt, krijgt u het recht om met voorrang de markt op te rijden.

In de omgeving van Restaurant de Stiftsschuur

De faciliteiten van Restaurant de Stiftsschuur

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: