Restaurant Ekkelenkamp, Ommen,

Restaurant Ekkelenkamp
Restaurant Ekkelenkamp
Restaurant Ekkelenkamp
Restaurant Ekkelenkamp

Net ten zuiden van de Vechtbrug in Ommen vindt u ijssalon en restaurant Ekkelenkamp. Ons restaurant in Ommen beschikt over 100 zitplaatsen, met een prachtig uitzicht naar buiten. Op onze terrassen, met meer dan 400 zitplaatsen, is het prettig en gezellig vertoeven met een heerlijke kop koffie met een smaakvol gebakje uit eigen patisserie of een heerlijke sorbet uit onze ijssalon. Ons eigengemaakte softijs behoort tot het meest lekkere ijs van Nederland!

Ons gebak uit eigen Patisserie wordt nog elke dag vers gemaakt en dat proeft u! We maken bijna elke dag zo’n vijftien soorten vers gebak.

Voor de lunch hebben wij een uitgebreide kaart: van een simpel pistoletje tot pannenkoek of van een huisgemaakte kipsaté tot warme maaltijd. Wilt u uitgebreid dineren? Ook dat kan. Kies bijvoorbeeld voor ons 3-gangen keuzemenu voor slechts €30,50.

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT
MaandagGesloten
Dinsdag9:30 tot 18:00 uur
Woensdag t/m Zaterdag9:30 tot +/- 22:00 uur
Zondag10:00 tot +/- 21:00 uur
Keuken Dinsdag 11:00 tot 16:30 uur
Keuken Woensdag t/m Zondag11:00 tot 20:00 uur

Omgeving

Ommen is een stad in de Nederlandse provincie Overijssel en de hoofdplaats van de gemeente Ommen. Ommen ligt aan de Overijsselsche Vecht, in de streek Salland of specifieker het Vechtdal. De plaats wordt al rond het jaar 1100 genoemd als doorwaadbare plaats langs de Vecht. In 1248 kreeg het stadsrechten.

Ommen heeft veel bezienswaardigheden. De veelzijdige natuur zoals bossen, heide, zandverstuivingen, rivieren de Vecht en de Regge brengen mensen die van rust en natuur houden naar Ommen. Bezoek de landgoederen, de historische molens. Deze unieke Vechtdalstad gelegen in het hart van het Vechtdal is het startpunt voor elk uitstapje of verblijf.

Ommen, Vechtdalstad, is dé populaire toeristische trekpleister in het Vechtdal. De meeste toeristen komen naar de stad toe om heerlijk aan de Vecht te wandelen of gezellig iets te drinken op één van de terrassen in het historisch centrum of in de omgeving van Ommen. Deze stad is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor toeristen die meer van het Vechtdal willen zien. Je kunt hier namelijk de boot nemen naar Dalfsen. Het dorp Dalfsen ligt bijna tegen Ommen aan en de stad Zwolle is een kleine twintig minuten rijden. Gelukkig heeft Ommen zelf meer dan genoeg te bieden. Zo zijn er meerdere musea te vinden, het Nationaal Tinnen Figuren Museum, het Streekmuseum, het Vliegermuseum en het Landbouwmuseum. Er zijn ook ateliers te bezoeken.

De winkels in Ommen in de gezellige hoofdstraat de Brugstraat en de andere straatjes in Ommen nodigen uit om te komen winkelen. Of men nu trendy of modieus is of meer van klassiek houdt? In de eigenzinnige zaakjes en leuke boetiekjes slaagt men altijd. Een bezoek aan Ommen zorgt voor ontspanning. Voor velen is het gewoon genieten om in de winkels te zijn. In de historische binnenstad in Ommen slaagt men ook voor leuke accessoires voor in huis. Er zijn diverse cadeauwinkeltjes. Ommen staat bekent als hét gezellige winkelstadje aan de Vecht. De sfeer in de binnenstad maakt het winkelen in Ommen tot een echt uitje.

In de omgeving van Restaurant Ekkelenkamp

De faciliteiten van Restaurant Ekkelenkamp

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: