Restaurant La Vida, Enter,

Restaurant La Vida
Restaurant La Vida
Restaurant La Vida
Restaurant La Vida

Nieuwsgierig naar Zuid-Amerikaanse lekkernijen? Welkom bij Restaurant La Vida, het eerste Argentijns – Mexicaans Restaurant van Enter en omstreken. La Vida biedt een gevarieerde kaart met een uitgebreide keuze waaronder met zorg bereide Argentijnse klassiekers. De Mexicaanse kaart heeft een uitzonderlijk kwaliteitsniveau dat u elders niet zult vinden. Restaurant La Vida is gevestigd aan de Dorpsstraat 71, gelegen aan het dorpsplein in hartje Enter.

OPENINGSTIJDEN
Wij zijn op maandag gesloten (m.u.v. feestdagen)

Verder zijn wij elke dag geopend van 12:00u tot 00:00u

De keuken is geopend van 12:00u tot 22:00u

Omgeving

Enter is een dorp aan de Regge in het westen van Twente, in de Nederlandse provincie Overijssel. Het dorp ligt in de gemeente Wierden, tussen Almelo, Goor, Bornerbroek en Rijssen.

Enter is een lieflijk dorpje aan de rivier de Regge. Ooit werkten in Enter ruim honderd klompenmakers. Hun producten werden met platbodemschuiten, oftewel "zompen" door het hele land vervoerd. 's Zomers laten klompenmakers zien dat ze het oude ambacht nog steeds beheersen. Schippers nemen vanaf de "Enterse Waarf" gasten mee voor een vaartochtje met een echte zomp. Bij het Klompen- en Zompenmuseum en oudheidkamer “Buisjan” krijgt u een goede indruk van deze historie.

Kom gezellig winkelen in Wierden en Enter. Van supermarkt tot speciaalzaak, u zult verbaasd zijn over de ruime keuze en….het parkeren is gratis. Wilt u tijdens het winkelen even ontspannen, dan zijn er voldoende horecagelegenheden om een hapje, verfrissend drankje, ijsje of een complete maaltijd te nuttigen. Ondertussen kan er gebruik gemaakt worden van het betrouwbare en geheel gratis Wi?-netwerk, dat in het hele centrum beschikbaar is.

Markt in Enter

Iedere zaterdag van 08:30 tot 12:30 uur bent u welkom op het Dorpsplein voor de weekmarkt in Enter.

In de omgeving van Restaurant La Vida

De faciliteiten van Restaurant La Vida

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: