De Pannenkoekerie In Den Markenrichter, Ambt-Delden,

De Pannenkoekerie In Den Markenrichter
De Pannenkoekerie In Den Markenrichter
De Pannenkoekerie In Den Markenrichter
De Pannenkoekerie In Den Markenrichter

De Pannenkoekerie In Den Markenrichter is gelegen in het Overijsselse Ambt-Delden. 120 soorten pannenkoeken waaronder hartig, zoet, kinderpannenkoeken en een speciale vegetarische kaart. We hebben iedere maand een speciale maandpannenkoek of een seizoensgebonden pannenkoek b.v. verse asperges met gegrilde beenham of in het Wildseizoen onze Jacht pannenkoek.

Natuurlijk zijn wij trots op onze pannenkoeken, maar u bent ook welkom als u alleen een kopje koffie wilt komen drinken en als u wilt serveren wij daarbij lekker warm appelgebak of een echte Twentse krentewegge. Mocht uw dagje uit" in het water vallen, is er bij ons binnen genoeg te zien.Maar als het mooi weer is kunt u bij ons genieten van ons grote (plaats voor 120 personen), landelijk gelegen tuinterras, voor de kleintjes is er een speeltuin aanwezig.

Honden zijn bij ons [mits aangelijnd]van harte welkom. Het is nu ook mogelijk om pannenkoeken telefonisch te bestellen en af te halen.

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:30 tot 20:00
Donderdag 11:30 tot 20:00
Vrijdag 11.30 tot 20.00
Zaterdag 11.30 tot 20.00
Zondag 11.30 tot 20.00

Omgeving

Ambt Delden is een voormalige gemeente in Twente, in de Nederlandse provincie Overijssel. De hoofdplaats van de gemeente was Bentelo. Tot Ambt Delden behoorden verder het dorp Hengevelde en de buurtschappen Azelo, Deldenerbroek, Deldeneresch, Wiene en Zeldam. Het gemeentehuis bevond zich gedurende verschillende periodes in Delden, en dus buiten de eigen gemeente, en Bentelo.

Hof van Twente is een gemeente met gezellige dorpen, fraaie landgoederen, monumentale boerderijen, molens, musea en een diversiteit aan kunst. Het coulisselandschap is een geweldig decor voor mooie fiets- en wandeltochten. Onderweg heerlijk genieten van Twentse streekproducten bij een gezellig restaurant of eetcafé en daarna lekker slapen in één van de vele accommodaties. Hof van Twente is tijdloos mooi in alle seizoenen!

 

In de omgeving van De Pannenkoekerie In Den Markenrichter

De faciliteiten van De Pannenkoekerie In Den Markenrichter

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: