Hotel de Woudzoom, Spier,

Hotel de Woudzoom
Hotel de Woudzoom
Hotel de Woudzoom
Hotel de Woudzoom

Te midden van het Nationaal park Dwingelderveld bevindt zich Hotel de Woudzoom, dé perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen veblijf of zakelijke bijeenkomst! Geniet in ons sfeervolle restaurant van (h)eerlijke producten van onder andere onze eigen Blonde d'Aquitaine koeien.

Hotel de Woudzoom is de ideale start voor een urenlange wandel- of fietstocht door de prachtige Drentse natuur. Het hotel ligt op steenworp afstand van gezellige dorpjes zoals Dwingeloo, Orvelte en Westerbork en de grotere steden zoals Assen, Hoogeveen, Groningen en Emmen.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Hotel de Woudzoom ideaal gelegen, vlakbij de A28 met gratis én voldoende parkeergelegenheid en gratis Wifi. De ruime vergaderzalen met daglicht en persoonlijke assistentie maken uw bijeenkomst compleet.

Omgeving
Spier is een dorp in de gemeente Midden-Drenthe in de Nederlandse provincie Drenthe en is gelegen ten oosten van de A28, bij de kruising met de provinciale weg N855. Aan gene zijde van de A28 ligt het Nationaal Park Dwingelderveld.

De oudste vermelding van de plaats dateert uit 1212 of 1213 als Spehoerne. In 1550 werd het zowel vermeld als Spyrhoren als Spyer. In de 17e eeuw was er sprake van vijftien boerderijen, die toen een leefgemeenschap vormden.

Er zijn weinig streken in Nederland waar u zo onbekommerd kunt wandelen als in het Dwingelderveld. En u vindt hier alle sterke kanten van Drenthe: uitgestrektheid, beslotenheid, een rijke natuur en herinneringen aan eeuwenoude landbouwculturen dankzij een kleinschalig landschap. Een gebied waarin je vroeger kon verdwalen en dat nu een paradijs is voor wandelaars.
Iedere wandeling levert een rijke variatie aan landschappen en indrukken op. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. In het nationaal park liggen talloze gemarkeerde routes, in lengte variërend van 2,5 tot 7 kilometer.

In de omgeving van Hotel de Woudzoom

De faciliteiten van Hotel de Woudzoom

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: