Familiehotel Koekoekshof, Elp,

Familiehotel Koekoekshof
Familiehotel Koekoekshof
Familiehotel Koekoekshof
Familiehotel Koekoekshof

Hotel De Koekoekshof is een gezellig familiehotel/leerhotel met 18 ruime en lichte kamers in het pittoreske Elp. Hier maakt u kennis met échte Drentse gastvrijheid. Elp, gelegen in het bruisende hart van Drenthe is een unieke uitvalsplaats voor mooie (dag)trips.

De hotelkamers zijn geschikt voor 2 personen en van alle gemakken voorzien. Op enkele kamers kan er ook een extra bed worden bijgeplaatst. Van de 18 kamers bevinden zich er 6 op de begane grond. Deze kamers zijn van buitenaf toegankelijk en hebben een mogelijkheid om buiten voor de kamer te zitten. De overige 12 vindt u op de 1e etage (er is geen lift). Van de kamers op de begane grond, zijn er ook 2 aangepast voor ons mindervalide gasten.

Leerhotel, wat betekent dat voor u?

Ons team bestaat uit stagiaires die tijdens hun 20 weken durende stage alle facetten aangeleerd krijgen die nodig zijn voor het runnen van een hotel/ restaurant. Zij krijgen een centrale rol in onze dienstverlening. Ze worden uitvoerig begeleid en wij streven met hun een ??5-sterren service aan te bieden, maar wat nog belangrijker is, om de kernwaarden te volgen die ons hotel door de jaren heen zo'n positieve reputatie hebben gegeven.

Bij het leerproces kan natuurlijk soms een foutje gemaakt worden en wij vragen hiervoor dan ook uw begrip en geduld.

Restaurant

Ontdek onze Brasserie Smaok, bij mooi weer is het goed vertoeven op het zonnige terras onder het genot van een kopje koffie met huisgemaakt gebak, een heerlijke lunch of borrel met bittergarnituur! Onze chefs werken met passie en liefde en dat proeft u terug in de gerechten. Wij hebben een regelmatig wisselende menukaart en proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van seizoensgebonden producten.

Openingstijden:

Ontbijt: dagelijks aangeboden
Lunch & diner: maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Fietsen

De Koekoekshof is hét fietshotel bij uitstek. Niet alleen de locatie (in Elp, centraal gelegen in het hart van Drenthe), maar ook de faciliteiten maken uw fietsvakantie tot een succes. Wij beschikken over een ruime afgesloten fietsenstalling, waar u ook uw elektrische fietsen kunt opladen. Daarnaast verhuren wij zowel 'normale' als elektrische fietsen. Op slechts 100m van de Koekoekshof bevindt zich fietsknooppunt 50. Vanaf hier kunt alle fietsknooppuntenroutes oppikken.

Omgeving

Elp is een esdorp in de gemeente Midden-Drenthe, in de Nederlandse provincie Drenthe. Het is gelegen tussen Westerbork en Schoonloo. Het dorp ligt ongeveer 15 km ten zuidoosten van Assen.
De omgeving van Elp is echt prachtig. Je vindt er diverse fiets- en wandelroutes en je ontdekt zo simpel de mooiste plekjes van Drenthe.

Uiteraard kun je nog veel meer doen in de omgeving van Elp!

In de omgeving van Elp zijn veel nationale parken te vinden, waaronder de Drentse Aa.De grote trots van Drenthe zijn de hunebedden, in Drenthe zijn er maar liefst 52 te vinden. Ook in de omgeving van Elp kun je er een paar vinden.De stad Assen is op nog geen 25 kilometer afstand te vinden.Liever een dagje naar een dierentuin? Binnen een half uurtje rijden ben je in Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

In de omgeving van Familiehotel Koekoekshof

De faciliteiten van Familiehotel Koekoekshof

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: