Visrestaurant de School, Oosterwijtwerd,

Visrestaurant de School
Visrestaurant de School
Visrestaurant de School
Visrestaurant de School

Visrestaurant de School is opgericht in 2016 door Kees en Lilian Hoeksema. Het gebouw van visrestaurant de School was oorspronkelijk een school genaamd Dieftil. Het heeft van 1935 tot 2013 als een school gediend. Hierna is het te koop gezet en is het door Kees en Lilian gekocht. Hierna werd de oorspronkelijke Dieftilschool omgebouwd tot visrestaurant.

Op onze kaart zult u voornamelijk heerlijke vis vinden, maar ook voor de niet-visliefhebber is er ruime keus!

Visrestaurant de School kan u een ruimte aanbieden waar vergaderingen of lezingen kunnen worden gehouden. Het lokaal is net verbouwd en heeft een mooie vloer, een nieuwe muziekinstallatie en goede verlichting gekregen. Daarnaast is er een beamer en flipover aanwezig.Tussentijds kunnen wij u voorzien van een hapje en een drankje en/of een broodbuffet.

Openingstijden
Donderdag 15:00 - 20:00 uur

Vrijdag 12:00 - 20:00 uur

Zaterdag 12:00 - 20:00 uur

Zondag 12:00 - 20:00 uur

U kunt tot 20:00 uur bij ons binnenkomen om te eten.

Vanaf mei t/m oktober zijn wij tevens op woensdag geopend vanaf 12:00 uur.

Omgeving
Oosterwijtwerd is een klein dorp in de gemeente Loppersum in de Nederlandse provincie Groningen. Het ligt ten noorden van de spoorlijn Groningen - Delfzijl en de N360, tussen Loppersum en Appingedam.

Het dorp Oosterwijtwerd heeft een sfeervolle uitstraling van veelal karakteristieke bebouwing en heeft een centrale ligging ten opzichte van de kernen met voorzieningen - Loppersum en het het stedelijk hart van Appingedam zijn per fiets prima bereikbaar, beide plaatsen hebben een spoorverbinding richting stad Groningen. De kern Oosterwijtwerd zelf beschikt overigens over meerdere leuke restaurants.

 

 

 

 

In de omgeving van Visrestaurant de School

De faciliteiten van Visrestaurant de School