Camping De Barkhoorn, Sellingen,

Camping De Barkhoorn
Camping De Bakhoorn
Camping De Barkhoorn
Camping De Barkhoorn

Camping De Barkhoorn ligt in een bijzonder mooi stukje van Groningen. Gelegen net buiten Drenthe bevind zich de streek Westerwolde. Rondom de camping bevinden zich onder andere:

Heidevelden
Prachtige bossen
Verscholen vennetjes
Het schilderachtige riviertje de Ruiten Aa.

Camping de Barkhoorn is voor de hele familie een uitstekende camping. De camping die midden in de natuur licht beschikt over een grote recreatieplas met een ruim strand waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Of genieten van het terras? voor een heerlijk hapje en een drankje? Dan kunt u terecht in de Boerderij. Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen of in de recreatieruimte . Er zijn ook een speelbos, zandbakken en diverse speeltoestellen aanwezig voor de allerkleinsten. De camping en zijn omgeving bieden ook vele mogelijkheden voor senioren of rustzoekers.

De Barkhoorn beschikt over ruime, niet afgebakende plaatsen waar u kunt kamperen. Tevens zijn er prima voorzieningen beschikbaar. Ons kampeerterrein grenst aan bossen, prachtige kronkelende riviertjes en uitgestrekte natuurgebieden, een ideale bestemming voor wandelaars, fietsers, rustzoekers en kanoërs. Op ons kampeerterrein vindt u een grote keuze in ruime kampeerplaatsen. Kiest u voor een gezellig veldje, of voor een mooie plaats met fantastisch uitzicht over het zwemmeer. Gaat u back to basic of kiest u voor de luxe van een prive sanitair? 

Camping de Barkhoorn beschikt over de volgende kampeerplaatsen en accommodaties:

Basis kampeerplaatsen
Comfort kampeerplaatsen ( afgebakend of op open veld )
Luxe kampeerplaatsen
Stacaravans
Chalets
Lodges
Safaritenten
Trekkershutten

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en 100% Wifi. De comfortplaatsen zijn ook voorzien van water en afvoer. De luxe plaatsen hebben zelfs de beschikking over een eigen douche en toilet.

Op Camping de Barkhoorn gelden de volgende regels voor huisdieren:
- Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
- Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan

Omgeving
De camping ligt in de Westerwolde streek. Net buiten Drenthe, niet ver van de Duitse grens. Als u bij deze streek aan uitgestrekte aardappelakkers denkt heeft u het mis. Hier bevindt zich namelijk veel groen. Maar ook slingerende landweggetjes door de weilanden. Langs bossages en dwars door authentieke dorpjes. Sellingen is zo'n dorpje. Als u er komt, is de gezellige sfeer meteen voelbaar. Het is een langgerekte plaats met dorpse huizen en mooie boerderijen. Afgewisseld met winkeltjes, restaurants en terrassen.

In de omgeving van Camping De Barkhoorn

De faciliteiten van Camping De Barkhoorn