Aventoer, Burgum,

Aventoer
Aventoer
Aventoer
Aventoer

Aventoer is het grootste Indoor en Outdoor Park van Noord Nederland.

Outdoor klimpark: 15 meter hoog met een ruim driekwart km. lange tokkelbaan boeven een heel groot terras.

Indoor: Led Bowlen, Lasergamen, Glow in The Dark Midgetgolf, Mission Possible, 7D bios en natuurlijk uitgebreide horeca voorzieningen. Geschikt voor alle leeftijden van 1 tot 99 jaar.

Groepen
Aventoer is dé perfecte locatie voor het organiseren van spectaculaire groepsuitjes en feestjes.

Bij ons kun je terecht voor een:
vrijgezellenfeest
bedrijfsuitje
familie-uitje
verjaardagsfeestje
bruiloft
kinderfeestje
groepsuitje
cursus of meeting
teambuilding

Omgeving

Bergum is een dorp in de Nederlandse provincie Friesland. Het is de hoofdplaats van de gemeente Tietjerksteradeel en telt 10.040 inwoners. Dit grootste dorp van de gemeente is kleiner dan voor 1930, toen Noordbergum nog onder Bergum viel. Sinds 1989 is de officiële naam van het dorp het Friestalige Burgum.

Burgum staat bekend als wâld en wetterdoarp. U kunt er heerlijk fietsen, wandelen of er te paard op uit gaan langs de verschillende fiets-, wandel- en ruiterpaden. De Burgumer haven biedt plek voor de watersporters. Vanuit Burgum kunt u richting Burgumermar en De Leyen varen of de andere kant uit richting Earnewâld en Leeuwarden. In de Burgumer haven kunt u ook terecht met uw camper.

Burgum heeft een gezellig winkelcentrum verdeeld over Tsjibbe Geartstrjitte, de Lageweg, de Schoolstraat, de Pazaazje en de Markt met een grote keuze aan winkels en supermarkten. Voor ieder wat wils.

 

 

Foto´s van Aventoer

In de omgeving van Aventoer

De faciliteiten van Aventoer

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: