De Pionier, Marknesse,

De Pionier
De Pionier
De Pionier
De Pionier

Heerlijk italiaans eten in pizzaria De Pionier in Marknesse, de lekkerste pizza's in de buurt!

Woensdag is pizzadag in Marknesse!
Al jaren staat woensdag bij ons en bij de mensen uit Marknesse centraal als pizzadag, vanaf het begin van deze actie was dit al een daverend succes! Met iedere week weer veel belangstelling voor onze overheerlijke verse italiaanse pizza's uit de vuuroven, komen mensen van ver onze pizza's halen.

Alle pizza's voor een vast bedrag van €6,95
Per pizza slechts eenaanpassing mogelijk!
Actie geldt alleen in het restaurantof bij afhalen
Actie geldt iederewoensdag, het hele jaar door!
Op pizzadag snijden we pizza's nietvoor
Actie is met inclusief alle speciale pizza's!

Donderdag is spareribsdag in Marknesse!
Onze spareribs zijn al jaren lang een groot succes in de polder, inmiddels hebben onze spareribs al een hele naam en reputatie opgebouwd. Onze heerlijke malse spareribs gemarineerd in een speciale marinade worden wekelijks op donderdag genuttigd in ons restaurant!

Onbeperkt voor een vast bedrag van €15,50
Actie geldt alleen in het restaurant
Compleet menu en onbeperktnieuwe spareribs!
Actie geldt iederedonderdag het hele jaar door!

Onze Italiaanse pizza's
Onze specialiteit is pizza, onlangs hebben wij een actie gehad waarin wij ons 5 jarig bestaan hebben gevierd. Tijdens deze actie hebben wij een week lang al onze pizza's voor €6,95,- in het restaurant verkocht. Dit was een groot succes!

Dagelijksverse pizzabodems!
Alleen versedag gesneden ingrediënten!
In de vuursteen ovenop 315 graden!

Openingstijden
Maandag 16:00 - 21:00

Dinsdag 16:00 - 22:00

Woensdag 16:00 - 22:00

Donderdag 16:00 - 22:00

Vrijdag 16:00 - 00:00

Zaterdag 16:00 - 01:00

Zondag 16:00 - 21:00

Omgeving

Marknesse is een dorp in de Noordoostpolder ten oosten van de hoofdplaats Emmeloord.Marknesse ligt bij de N-wegen de N715, de N333, de N331 en de N719. Het middelgrote dorp ligt vlak bij het ten noorden gelegen dorpje Luttelgeest. Verder in het oosten liggen Blokzijl en Vollenhove.

Marknesse staat bekend om discotheek 'Chez'. Tot 2006 was de uitgaansgelegenheid gevestigd in het centrum, sinds 2008 staat er een nieuw complex op het industrieterrein. Het is de enige discotheek van de Noordoostpolder. Bij Marknesse bevindt zich een vestiging van het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium, de Stichting Duits-Nederlandse Windtunnels en het Geomaticapark.

Het Hart van Marknesse is heel centraal gelegen in het land. Binnen een uur zit u in Amsterdam, Groningen, Utrecht of Zwolle. Maar ook dichter bij huis zijn er diverse activiteiten. Denk aan bootje varen in Giethoorn of door de Weerribben, wandelen in het nabijgelegen Voorsterbos of Waterloopbos, recreëren aan het strand van Netl of de Wellerwaard, diverse fietsroutes, winkelen in Bataviastad. Genoeg om je verblijf hier te vullen.

 

In de omgeving van De Pionier

De faciliteiten van De Pionier

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: