Het wapen van Ens, Ens,

Het wapen van Ens
Het wapen van Ens
Het wapen van Ens
Het wapen van Ens

Wij heten u van harte welkom in Restaurant en zalencentrum Het Wapen van Ens. Of u nu iets te vieren heeft, gezellig uit eten wilt, of gewoon gezellig met vrienden een avondje naar de kroeg: bij het Wapen van Ens bent u aan het juiste adres!

Overdag werken wij samen met mensen met een verstandelijke beperking, zij doen werkervaring op en ontwikkelen sociale en maatschappelijke vaardigheden, door het directe contact met collega’s, gasten én het werken in een team. Ondanks het werken met begeleiding, willen we graag bijzonder zijn in onze kwaliteit, het contact en onze sfeer. Dit betekent dat u het gerust kunt zeggen als er iets niet goed gaat, of als u iets mist of ideeën heeft!

Van een klein en intiem diner voor twee, tafelen met meer, tot een smakelijke lunch tussendoor. Van een meergangen diner tot een seizoen gebonden delicatesse, wij proberen met een regelmatig wisselende kaart de seizoenen te volgen en houden graag rekening met uw speciale wensen. Bij mooi weer is er gelegenheid te dineren op het terras. Bij ons proeft u de gemoedelijkheid en de gastvrijheid die zo typisch is voor de polder.

Onze openingstijden

Maandag: 9.00 - 15.00 uur
Dinsdag: 9.00 - 15.00 uur
Woensdag: 9.00 - 21.00 uur
Donderdag: 9.00 - 21.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 16.00 - 21.00 uur
Zondag: 16.00 - 21.00 uur

Omgeving

Ens is een plaats in het zuidoosten van de gemeente Noordoostpolder aan de N50. Ens heeft meerdere basisscholen en kerken. Winkels treft men aan de Baan in het centrum van het dorp. Ten zuidwesten van Ens ligt het Kamperzand, zandige gronden die gebruikt worden voor de bloembollenteelt. Ten zuidoosten van de kern zijn meerdere glastuinbouwers gevestigd. In het centrum van Ens is volop bedrijvigheid. De kern van Ens heeft een middenstand waar alle basisfaciliteiten aanwezig zijn.

Ens ligt dichtbij Ramspol en Schokland. Bij Ramspol bevindt zich de balgstuw en u kunt de uitkijktoren beklimmen. Op Schokland kunt u wandelen, fietsen en het museum bezoeken. In het voorjaar kunt u genieten van de prachtige tulpenvelden.

 

In de omgeving van Het wapen van Ens

De faciliteiten van Het wapen van Ens

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: