Restaurant FINN, Almere,

Restaurant FINN
Restaurant FINN
Restaurant FINN
Restaurant FINN

Bij restaurant FINN staat Street Food en onze houtskoolgrill centraal. We hebben een warm huiskamergevoel gecreërd in ons restaurant met een centrale bar en open keuken waar onze gerechten elke dag vers worden bereid.

Uit verschillende landen van over de hele wereld creëren we bij FINN Street Food gerechten en maken deze eigen. Street Food is bij uitstek eten dat kan worden gedeeld, geproefd en samen ervaren.

Wil u verrast worden? Wij serveren een wisselend Tasting Menu bestaande uit 6 gangen. Hierbij kunnen wij een mooi bijpassend wijnarrangement adviseren. Het Tasting Menu wordt regelmatig aangepast met specialiteiten van het seizoen.

Daarnaast serveren we heerlijke vlees- en vis specialiteiten van de houtskoolgrill.

FINN Restaurant voelt als een huiskamer waar iedereen welkom is, voor alleen een drankje of om heerlijk te eten. We zijn de hele dag geopend voor ontbijt, lunch, high tea, high wine, borrel en diner. Regelmatig hebben wij een nieuwe menukaart om onze gasten te blijven verrassen.

De fijne sfeer en bijzondere gerechten bij FINN weet ook de zakelijke markt te bekoren. Voor een borrel met collega’s, een zakendiner of bedrijfsevenement bent u bij FINN Restaurant aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie op FINN’s zakelijke pagina of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m donderdag: 7:00 – 23:00
Vrijdag: 7:00 – 0:00
Zaterdag / zondag: 8:00 – 0:00

Omgeving

Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland.Almere grenst aan zijn landzijde aan de gemeenten Lelystad en Zeewolde. Aan zijn waterkant ligt Almere aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer. De stad ligt, op de dijken na, geheel onder zeeniveau (2 tot 5 meter).

Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op zondagen geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart. Elke laatste zondag van de maand kent Almere een ‘officiële' koopzondag, waarop vrijwel alle winkels open zijn. Het centrum van Almere Stad is verkozen tot beste binnenstad van Nederland

Op zoek naar culturele uitjes? Als liefhebber kun je flink wat cultuur opsnuiven in Almere. In KAF Almere spelen grote musicals, Nederlands cabaret en internationaal toneel, bekijk de indrukwekkende line-up maar eens. Maar ook cultureel centrum Corrosia in Almere Haven weet te boeien met voorstellingen en tentoonstellingen. Elke zomer brengt toneelgroep Suburbia een prachtige buitenvoorstelling en bij het Almeerderzand heeft theatergezelschap Vis à Vis een prachtig buitentheater. Het lokale literair genootschap organiseert interessante avonden waarvoor regelmatig schrijvers worden uitgenodigd. Naast theaters zijn er ook films en musea te bezoeken.

Wil je gaan wandelen in Almere? In Almere liggen de mooiste wandelroutes. Dwars door woonwijken met moderne architectuur, over paden in groene natuurgebieden of langs uitgestrekte wateren, er is dus voor ieder wat wils!Door deze wandelingen te doen, zal je veel van Almere ontdekken.

In Almere liggen de volgende bossen en natuurgebieden:

Almeerderstrand
Boswachterij Almeerderhout
Kotterbos
Kromslootpark
Lepelaarplassen
Leeghwaterplassen
Oostvaardersbos
Oostvaardersplassen
OostvaardersWold
Stadslandgoed de Kemphaan
Vroege Vogelbos
Weerwater
Zilverstrand

In de omgeving van Restaurant FINN

De faciliteiten van Restaurant FINN

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: