Het Grote Kabouterbos, Dronten,

Het Grote Kabouterbos
Het Grote Kabouterbos
Het Grote Kabouterbos
Het Grote Kabouterbos

Even buiten Dronten, midden in het Roggebotzand, is een magische plek vol dieren, prachtige natuur en….Kabouters! Tussen de bomen vindt je prachtige kabouterhuisjes waar je kunt spelen, een superspringkussen, grote schommels, leuke waterpaddenstoelen, én natuurlijk een heel lekker pannenkoekenhuis!

Eenmaal binnen in het restaurant waan je je direct in een andere wereld: overal is iets te zien en te ontdekken! Druk op de knoppen om van alles in beweging te zetten, en maak een dansje als de kabouterband weer een liedje begint te spelen! Ben je klaar met eten? Ren dan snel naar de ballenbak of bekijk Kabouterland in het klein! In het diorama zie je namelijk Het Grote Kabouterbos in het klein, en alle avonturen in het bos eromheen! 

Ga samen op avontuur op Het Kabouterpad van boswachterij Roggebotzand! (VANAF 1 JUNI)
Wist je dat er in boswachterij Roggebotzand kabouters wonen? De boswachter weet het zeker en zegt ze elke dag gedag! Als je goed kijkt zie je overal kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje en soms zelfs een kabouterdrolletje. Volg het Kabouterpad in Dronten en met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen…

Het kabouterpad is een paaltjesroute voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Meld je in Pannenkoekenhuis Het Grote Kabouterbos. Daar krijgen de kinderen een echte kaboutermuts en rode kabouterwangen. De begeleider krijgt een rugzak met wat lekkers en een opdrachtenboek voor onderweg. Dit opdrachtenboek wisselt mee met elk seizoen waardoor het Kabouterpad nooit verveelt. Na afloop krijg je een verrassing en de puntmuts mag mee naar huis!

Openingstijden
Maandag
11:00-20:00 (Keuken sluit 20:00)
Dinsdag
11:00-20:00 (Keuken sluit 20:00)
Woensdag
11:00-20:00 (Keuken sluit 20:00)
Donderdag
11:00-20:00 (Keuken sluit 20:00)
Vrijdag
11:00-20:00 (Keuken sluit 20:00)
Zaterdag
11:00-20:00 (Keuken sluit 20:00)
Zondag
11:00-20:00 (Keuken sluit 20:00)

Omgeving
Dronten is een plaats en een gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in Oostelijk Flevoland.Het landschap van Dronten tekent zich af, in het midden van Nederland. Omtrokken door een 60 km lange kustlijn.

In het Dronter landschap liggen het stedelijke Dronten en de dorpen Biddinghuizen en Swifterbant. Een landschap tussen moderne en historische steden. U kunt er ‘alle kanten op’. We bieden u er graag de ruimte om lekker uit te waaien. Aan de stranden van onze meren, in de bossen van Roggebotzand of het Spijkbos.

Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. Golfen bij een van onze golfbanen, schaatsen, funshoppen of uit te gaan in bijvoorbeeld De Meerpaal. Aan de Veluwe randmeren kunt u genieten van de ondergaande zon, waterskieën of surfen.

 

In de omgeving van Het Grote Kabouterbos

De faciliteiten van Het Grote Kabouterbos

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: