Hart van Marknesse , Marknesse,

Hart van Marknesse
Hart van Marknesse
Hart van Marknesse
Hart van Marknesse

Ons horecabedrijf ligt midden in de dorpskern van een gezellig dorp in de Noordoostpolder aan een ruim parkeerterrein. Vandaar ook onze naam: Het Hart van Marknesse. Zodra de zon begint te schijnen is het heerlijk toeven op het terras van het Hart van Marknesse. Vanaf ´s morgens vroeg lekker in het zonnetje en aan het einde van de middag als de zon weg is, zit u nog heerlijk beschut op het terras door de windschermen. U kunt dan ook genieten van onze heerlijke zomerplates.

Wij beschikken over vijf ruime hotelkamers. De kamers van het Hart van Marknesse zijn ingericht met twee éénpersoons boxspring bedden, die samen een tweepersoonsbed vormen. Op verzoek kunnen deze ook altijd los van elkaar geplaatst worden. Iedere hotelkamer beschikt over eigen badkamer met douche, airco, een zitje met tv, bureau, koffie/thee faciliteiten, minibar en wifi. Iedere kamer beschikt over een eigen terras met zitje. De kamers zijn inclusief ontbijt, wat ’s morgens in het restaurant geserveerd wordt. De mogelijkheid is er ook om het ontbijt op de kamer te serveren.

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid een compleet pakket aan te bieden van ontbijt, lunchpakket wat meegenomen kan worden en/of een daghap.

Omgeving

Marknesse is een dorp in de Noordoostpolder ten oosten van de hoofdplaats Emmeloord.Marknesse ligt bij de N-wegen de N715, de N333, de N331 en de N719. Het middelgrote dorp ligt vlak bij het ten noorden gelegen dorpje Luttelgeest. Verder in het oosten liggen Blokzijl en Vollenhove.

Het Hart van Marknesse is heel centraal gelegen in het land. Binnen een uur zit u in Amsterdam, Groningen, Utrecht of Zwolle. Maar ook dichter bij huis zijn er diverse activiteiten. Denk aan bootje varen in Giethoorn of door de Weerribben, wandelen in het nabijgelegen Voorsterbos of Waterloopbos, recreëren aan het strand van Netl of de Wellerwaard, diverse fietsroutes, winkelen in Bataviastad. Genoeg om je verblijf hier te vullen.

In de omgeving van Hart van Marknesse

De faciliteiten van Hart van Marknesse

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: