Hotel de Lange Jammer, Lelystad,

Hotel de Lange Jammer
Hotel de Lange Jammer
Hotel de Lange Jammer
Hotel de Lange Jammer

Bent u op zoek naar een Hotel in Lelystad? U hoeft niet verder te zoeken, wij zijn Hotel de Lange Jammer. Aan de haven van Lelystad staat ons eeuwen oude en mooi gerestaureerde pand met 17 hotelkamers. Of u nou op zoek bent naar een hotel voor 1 nacht of voor een lager verblijf, een hotel voor een week of drie weken nodig heeft. Wij bieden u de juiste service.

Vlak naast de Haven van Lelystad ligt ons hotel. Als u lekker een dagje bent wezen varen wilt u daarna niet meer de auto in, dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zorgen er voor dat uw bedje gespreid is en u van uw nachtrust kunt genieten na een dag genieten van het water. Bij ons hotel heeft kijkt u vanuit de tuin zo naar de haven. Vanaf de dijk en in de tuin is in de zomer de prachtige zonsondergang te zien.

Bij Hotel de Lange Jammer zijn alle kamers voorzien van een eigen tv, met alle Nederlandse kanalen. Daarnaast staan er ook Duitse, Engelse en overige zenders op. Elke hotel kamer beschikt ook over zijn eigen koelkast. Deze is niet gevuld, maar u kunt er altijd zelf gebruik van maken. In Hotel de Lange Jammer in Lelystad is er op alle kamers GRATIS internet aanwezig. Bij de receptie kunt u al bij het inchekken de laatste geldige wifi code vragen. Wij helpen u graag. Daarnaast, mocht u het wensen is er ook een kabel om internet aan te sluiten op uw laptop.

Omgeving
In de omgeving van Lelystad is veel te doen. Naast de natuur is er ook veel aanbod voor activiteiten en shoppen. U kunt een mooie wandeling of fietstocht maken in het “natuurpark lelystad” of lekker shoppen in Batavia Stad. Bewonder replica’s van V.O.c. schepen in de “Bataviawerf”. Tevens kunt u een bezoek brengen aan het “Aviodrome” nabij het vliegveld van Lelystad. Met spectaculaire achtbanen, spetterende attracties, spannende shows en Walibi Land speciaal voor de allerkleinste bezoekers biedt het themapark Walibi World jonge en oud een onvergetelijk dagje uit.

Batavia stad outlet shopping

is de plek voor de prijsbewust merkkoper. In batavia stad vind je een groot aanbod van nationale en internationale topmerken op het gebied van dames, heren en kinderkleding. Het ideale dagje uit.

De Bataviawerf

vormt een cultuurtoeristische attractie van hoog niveau. Nergens ter wereld staat u zo dicht bij de scheepsbouw van de Nederlandse Gouden Eeuw als hier.

Flashgolf

is het nieuwe event center van Lelystad: Indoor glow in the dark mini golf.

Flevolandschap.

in dit bijzondere park in de voormalige zuiderzee, lijkt het alsof alle wilde dieren in de vrije natuur leven. Wie door het gebied wandelt of fietst, zal ogen tekort komen, zoveel is er te zien.

Walibiworld

Beleef een onvergetelijk dagje uit!

Dolfinarium

In een kleine 20 minuutjes ben je bij dolfinarium. Een dag vol met activiteiten, attracties en leuke shows! De dag vliegt voorbij!

Aviodrome

Een dagje in de wolken? Kom naar het Luchtvaart-Themapark Aviodrome op de Luchthaven Lelystad, het luchtvaartavontuur voor de hele familie! De Aviodrome, met een zeer grote collectie historische vliegtuigen, is een dynamisch luchtvaart-themapark en het gehele jaar geopend.

 

In de omgeving van Hotel de Lange Jammer

De faciliteiten van Hotel de Lange Jammer

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: