Bremerbergse Hoek, Biddinghuizen,

Bremerbergse Hoek
Bremerbergse Hoek
Bremerbergse Hoek
Bremerbergse Hoek

Kamperen aan het water met een jachthaven en een leuk strand voor de deur, compleet met ligweide. Deze camping is mooi gelegen aan het Veluwemeer, een ideale uitvalsbasis voor watersporters. Het langgerekte terrein van deze vriendelijke camping bestaat uit kampeervelden tussen het water en het toegangspad in, met hier en daar wat begroeiing. Vanaf de ruime comfortplaatsen heb je mooi uitzicht over het Veluwemeer. Je bent er voorzien van 6 Amp. elektra aansluiting en water aan- en afvoer. Er zijn ook heel wat seizoenplaatsen.

Naast douches en toiletten is er een afwasplaats met warm en koud water voor de campinggasten. De speelvoorzieningen liggen verspreid over de camping. ’s Zomers is er een recreatieteam aanwezig. Het strand bestaat deels uit zand, deels uit grasland met een ligweide. Alleen reizende jongeren tot 21 jaar worden niet toegelaten. Op de camping zijn ook een mobilhome en trekkershut te huur.

Honden toegelaten

Camping met jachthaven
Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt aan het breedste deel van het Veluwemeer en is voorzien van een eigen jachthaven. De jachthaven biedt plaats aan 500 jachten. Elektriciteit en drinkwater zijn op de steigers aanwezig. Op het terras van het restaurant heb je mooi uitzicht op het Veluwemeer. Een tweede jachthaven met 100 ligplaatsen en een BBQ plaats vind je bij de eilanden Ral en Pierland.

Kamperen aan het Veluwemeer
Door de ligging tussen water en bos kun je hier alle kanten op. Van fietsen en wandelen tot vissen, surfen, zeilen en waterskiën. Ook paardrijden en golfen is mogelijk op korte afstand van de camping. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van het overdekte bad op Recreatieoord Veluwe Strandbad in Elburg. Vanuit de camping zijn uitstapjes te maken naar Elburg, Harderwijk, Walibi World en Dolfinarium. Fietsers kunnen met het fietspontje naar Nunspeet.

Omgeving

Ontdek de natuur om u heen. Aqua Centrum is de perfecte uitvalsbasis om samen of met uw kinderen de omgeving te verkennen. U kunt bijvoorbeeld relaxen aan het strand of een heerlijke wandeltocht maken door het Spijkbos. Het Spijkbos dankt zijn naam aan het Spijkzand dat in de tijd van de Zuiderzee van de Veluwe is afgeslagen en daarna weer voor de kust terecht kwam. Het bos trekt steeds meer vogels en andere dieren aan. De gegraven poelen en waterpartijen maken het aantrekkelijk voor libellen en vlinders.  Na een dag in de buitenlucht kunt u weer heerlijk tot rust komen in één van onze strandhuisjes.

Een fietstocht om het hele Veluwemeer is soms wat te veel van het goede. Begrijpelijk, want veertig kilometer is een behoorlijke afstand. Daarom vaart vanaf mei tot eind september tussen Nunspeet en Biddinghuizen het Veluwerandveer. Een unieke verbinding over het water die het mogelijk maakt in één dag te genieten van zowel de Veluwe als de polder. Van oud naar nieuw land! Fietsen huren is via de receptie mogelijk! Tevens zijn daar enkele fietskaarten verkrijgbaar.

Van april tot eind september vaart het pontje vanaf Strandpaviljoen de Bremerbaai te Biddinghuizen naar Nunspeet en vice versa. De pont kan per vaart maximaal 12 personen en fietsen vervoeren.De vaart duurt circa 15 minuten. Onderweg kunt u genieten van het heerlijke uitzicht over het prachtige Veluwemeer. Kosten bedragen: Volwassenen € 4,00 per persoon per vaart / Kinderen 5 tot 10 jaar € 2,00 per persoon per vaart.

 

In de omgeving van Bremerbergse Hoek

De faciliteiten van Bremerbergse Hoek