Kloosterhotel Willibrordhaeghe, Deurne,

Kloosterhotel Willibrordhaeghe
Kloosterhotel Willibrordhaeghe
Kloosterhotel Willibrordhaeghe
Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Het nieuwe 4-sterrenhotel was oorspronkelijk een klooster, maar is na een grondige verbouwing omgetoverd tot een modern en luxe hotel. Door de groenrijke omgeving en luxe hotelfaciliteiten bent u verzekerd van een ontspannen verblijf. Tevens bent u hier voor zakelijke bijeenkomsten aan het juiste adres.

Naast luxe hotelkamers beschikt het hotel over een culinaire hotspot. In het sfeervolle restaurant Bar Bistro DuCo kunt u heerlijk vertoeven na een actieve dag en geniet u van producten uit de Peelstreek.

Omgeving

Deurne is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.In de gemeente Deurne liggen de dorpen Deurne, Liessel, Vlierden, Neerkant en Helenaveen. De Sint-Jozefparochie, Zeilberg en Walsberg zijn voormalige zelfstandige dorpsgemeenschappen en parochies die deel uitmaken van de bebouwde kom van de hoofdkern Deurne, maar een eigen historische identiteit hebben als kern.

Het kasteel domein, de watermolen, de protestantse en katholieke kerk en de windmolen. In Deurne is veel te zien! Neem bijvoorbeeld de kastelen van Deurne, het bijzondere monument van de Gouden Helm in Helenaveen , de molen van Vlierden, de bijzondere kerk in Neerkant of de kapel in Liessel. Bijzondere architectuur tref je in Griendtsveen en Helenaveen. Kom ook de historie beleven!

Hou je van natuur? Je kunt je hart ophalen in Deurne en de Peel. Hier kun je genieten van geweldige uitzichten, sprookjesachtige turfvaartjes, bossen en vennen, een betoverend landschap. Leer meer over natuur en milieu in een bezoekerscentrum of nationaal park. In Deurne, Liessel, Neerkant, Vlierden, Helenaveen en Griendtsveen tref je ook mooie parken en tuinen. Bezoek eens zo´n mooie tuin en kom de Deurnese natuur beleven

Breng eens een bezoekje aan een galerie, de ateliers of de musea in Deurne, Liessel, Neerkant, Vlierden, Helenaveen en Griendtsveen. Beleef de oude ambachten en bijzondere bezienswaardigheden, opmerkelijke monumenten zoals molens, kerken en kastelen. Ook schrijvers en kunstenaars hebben hun sporen in Deurne nagelaten, die tref je op straat, maar ook in de bibliotheek. In kunsthal en expositieruimtes kun je speciale tentoonstellingen en exposities bekijken. Ook kun je in Deurne naar het theater en de film.

Door het verrassende aanbod aan shops, zoals kledingwinkels, kado- en speciaalzaakjes, is shoppen in Deurne een waar genoegen. En de Deurnese dienstverleningsbedrijven staan je graag bij met raad en daad. Op de gezellige weekmarkt kun je lekker snuffelen. In het knusse centrum zijn genoeg mogelijkheden voor een lekker drankje of een hapje. Op de Markt vind je uitnodigende terrassen en horeca. Kom ook eens shoppen op de Wolfsberg , Martinetplein , in de Stationsstraat en Kerkstraat, en ontdek wat Deurne te bieden heeft. Op geselecteerde koopzondagen zijn de winkels open.

De perfecte ligging van Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe en het culturele centrum van de Peel maken het hotel dus de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Ook liefhebbers van cultuur en stad kunnen hun hart ophalen in dit hotel, want de gezellige stad Eindhoven ligt op een steenworp afstand.

 

In de omgeving van Kloosterhotel Willibrordhaeghe

De faciliteiten van Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: