Zwarte Stern - nr. 16, Wemeldinge,

Zwarte Stern - nr. 16
Zwarte Stern - nr. 16
Zwarte Stern - nr. 16
Zwarte Stern - nr. 16

Dit prachtige, moderne huis is met zeer veel zorg ingericht. De eerste etage beslaat de helft van de begane grond waardoor in de woonkamer een indrukwekkende hoogte ontstaat. Dit wordt extra kracht bijgezet door de mooie, grote raampartij met zicht op de vijver. Een heerlijke ruimte om bij de sfeervolle gashaard te zitten. De open keuken is van werkelijk alle gemakken voorzien. Verder beschikt deze woning over twee badkamers waarvan één en suite met douche en één op de eerste etage met vrijstaand, stijlvol bad. De accommodatie ligt direct aan de vijver en beschikt eromheen over voldoende ruimte om heerlijk buiten te zitten. Uiteraard is er comfortabel tuinmeubilair aanwezig.

Omgeving

Rondom Water Resort Oosterschelde is er van alles te beleven voor jong en oud. Het natuurgebied van de Oosterschelde is prachtig om te verkennen. Maak een fietstocht of wandeling en wie weet spot u een zeehond of bruinvis in de Oosterschelde. Het is fantastisch om deze dieren van dichtbij te zien. Ook het pittoreske dorpje Wemeldinge is zeker de moeite waard om te bezoeken. Geniet van veel rust en ruimte en ontdek Zeeland! Ook de plaatsen Goes, Yerseke en Domburg zijn leuk om te bezoeken. Ga lekker winkelen in Goes, proef mosselen en oesters in Yerseke of geniet van heerlijk eten en tropische cocktails in de luxe badplaats Domburg.

Wemeldinge is al door vele recreanten ontdekt. Het pittoreske dorpje bevindt zich enerzijds midden tussen de boomgaarden en polders en anderzijds aan het kabbelende water van de Oosterschelde. Het dorp is geliefd bij mensen die houden van rust en ruimte en is de ideale locatie om Zeeland te ontdekken. Het dorp is bekend om zijn jachthaven, molens en strandje. In het dorp zijn alle voorzieningen aanwezig.

 

In de omgeving van Zwarte Stern - nr. 16

De faciliteiten van Zwarte Stern - nr. 16