Onsz Restaurant, Valkenswaard,

Onsz Restaurant
Onsz Restaurant
Onsz Restaurant
Onsz Restaurant

Avondvullend en onbeperkt genieten van 85 heerlijke wereldse tapas bij Onsz Restaurant Valkenswaard, dat kan in ons stijlvol vormgegeven restaurant aan de Leenderweg in Valkenswaard. Beleef een smakelijke avond en de Brabantse gastvrijheid met avondvullend tapas eten voor maar € 29,50.

U kunt ook kiezen voor de All In variant waarbij voor € 44,50 Hierbij kunt u onbeperkt kunt genieten van alle tapas gerechtjes, daarnaast kunt u 3 uur lang onbeperkt gebruik kan maken van Brand Tapbier, Alcohol Vrije Bieren, Amstel Radler, Frisdrank, Huiswijn, Koffie en Thee.

Kom genieten en reserveer snel uw tafeltje voor een zorgeloze avond uit!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag: 17:30
Zaterdag 17:00
Zondag 12.00 uur (Tapas Lunch)

Onsze keuken is tot 22.30 geopend

Omgeving

Valkenswaard telt meer dan 30.000 inwoners en vormt met de dorpskernen Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft een Bourgondische gemeente in het hart van de Nederlandse Kempen. Valkenswaard heeft een verrassend veelzijdig voorzieningenniveau, zowel in sociaal, cultureel, sportief als recreatief opzicht. De gemeente is een plek voor levensgenieters. Voor natuurliefhebbers en cultuursnuivers, voor funshoppers en culinaire fijnproevers, voor stappers en sportievelingen. Maar ook voor de allerkleinsten valt er genoeg te beleven.

Bezoek een museum, maak een kanotocht, ga heerlijk shoppen of pak een lekker drankje op één van de terrassen. Bijna elk weekend is er wel iets te doen in of buiten de dorpskernen. Het centrum bruist al voor de dag goed en wel is begonnen. En even verderop wacht de kalmte van de mooiste buitengebieden. Kortom: er is veel om van te genieten in Valkenswaard!

In de omgeving van Onsz Restaurant

De faciliteiten van Onsz Restaurant

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: