Otori , Oisterwijk,

Otori
Otori
Otori
Otori

Japanse specialiteiten. Bij Otori kunt u genieten van de beste Japanse specialiteiten, elke dag vers en met grote zorg voor u bereid. Otori in Oisterwijk is een Japans restaurant waar u geniet van een breed assortiment aan gerechten uit de Japanse keuken. Gerechten als sushi, teppanyaki, zensai, sashimi, kaisekiriori, nabemono, agemono, yakimono en idamemeno worden dagelijks vers klaargemaakt bij Otori. Alle gerechten worden dagelijks vers klaargemaakt bij Otori. Alle gerechten worden ook individueel bereid om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

OPENINGSTIJDEN
Ma: 17:00 - 22:30
Di: gesloten
Wo-Zo: 17:00 - 22:30

Omgeving

Oisterwijk heeft een ideale ligging tussen de drie grote steden Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. Vanuit Oisterwijk kun je een veelzijdig verblijf beleven. Wanneer je een aantal dagen verblijft kun je overnachten in een van de accomodaties in Oisterwijk.

Op stap in de omgeving kan dus ook goed in de omliggende steden. Er zijn een tal van leuke (pret)parken of bezienswaardigheden te bezoeken, denk aan de Efteling in Kaatsheuvel, Safaripark de Beekse Bergen te Hilvarenbeek, het historische centrum van 's-Hertogenbosch en de Tilburgse kermis.

Oisterwijk ligt in het uitgestrekte gebied Het Groene Woud waar ook genoeg te zien en te doen is. Het is er rustig en groen en de variatie aan natuur, landschap en cultuur is groot. Genoeg reden om erop uit te trekken met het hele gezin. Ga wandelen, fietsen, skaten, paardrijden, ballonvaren of zelfs kanoën. Iedere keer is er weer iets nieuws te ontdekken in Het Groene Woud.

Zin om een dagje te shoppen in een van de winkels? Oisterwijk heeft bijna 130 winkels, een goede mix aan landelijke winkelketens en exclusieve winkels. Bijzondere cadeauwinkels, delicatessenzaken waar het water van in je mond loopt en heel veel leuke boetiekjes. Oisterwijk heeft een eigen gezicht en je komt altijd met iets speciaals thuis. Kom en shop till you drop!

Vrijdagavond is het koopavond, de winkels zijn geopend tot 20.00 uur. Iedere eerste zondag van de maand zijn de winkels geopend van 12.00 - 17.00 uur. Sluit deze middag af in stijl met een hapje en drankje bij een van de vele horeca gelegenheden.

Foto´s van Otori

In de omgeving van Otori

De faciliteiten van Otori

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: