Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers, Heeswijk - Dinthe,

Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers
Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers
Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers
Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers

Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers is het lekkerste en leukste pannenkoekenhuis van de regio. Je vindt ons aan de doorgaande weg van Veghel naar Heeswijk-Dinther, uitstekend bereikbaar zowel met auto, openbaar vervoer, te voet of op de fiets.

Onze ruim opgezette accommodatie beschikt over twee zalen met een capaciteit tot 230 gasten (zitplaatsen). En als ons Hollandse weer het toestaat kan je ook genieten van onze lekkernijen op het zonnige terras.

De Koekenbakkers staan bekend om de grote keuze aan pannenkoeken. Je hebt bij ons ruim 200 variaties, met zowel zoete als hartige pannenkoeken. Natuurlijk serveren wij ook heerlijke voorgerechten en mag als afsluiting het toetje niet ontbreken.

Ben je gebonden aan een dieet of heb je een allergie of andere speciale (dieet)wens dan houden wij hier graag rekening mee.

Uit eten is pas echt leuk als ook alle kinderen zich vermaken. Bij ons kunnen EN mogen kinderen zich naar hartelust uitleven in onze (veilige en omheinde) speeltuin. Bij minder goed weer zijn kinderen welkom op onze grote nieuwe speelzolder.

Omgeving

Heeswijk-Dinther is een woonplaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Ze is vernoemd naar de, aan elkaar vastgegroeide, dorpen Heeswijk en Dinther. Heeswijk-Dinther beschikt over een streekbusverbinding, het ligt op de route van lijn 158 van Veghel naar 's-Hertogenbosch.Openluchttheater De Kersouwe biedt in de lente, zomer en herfst een scala aan optredens in de Heeswijkse bossen. Variërend van toneel tot optredens van bekende artiesten. Van oudsher is De Wildhorst en de Heeswijkse Bossen het recreatiegebied van Heeswijk-Dinther. Inmiddels is ook het gebied eromheen ontwikkeld met vele recreatieve mogelijkheden als natuureducatieterrein Dier & Tuin weide, Kampeerboerderijen 't Zand en Weltevree, Hotel-Restaurant De Leygraaf, Café zaal Stanserhorn, motorcrossterrein, Bijen 't Polleke en de Meierijsche Museumboerderij.

Bezienswaardigheden
Kasteel Heeswijk dateert uit de twaalfde eeuw. Het is een onlangs geheel gerestaureerde waterburcht.
De Abdij van Berne (een abdij van de Norbertijnen) is al heel lang een centrum van cultuur en bezinning.
De Kilsdonkse Molen uit de 13e eeuw is een combinatie van een watervlucht-korenmolen en een watergedreven oliemolen aan de Aa. De molen is in 2009 gerestaureerd.
Natuurtheater De Kersouwe (opgericht in 1946) organiseert elk jaar meer dan 30 voorstellingen in de zomermaanden.
Meierijsche Museumboerderij, waar vanaf de middeleeuwen agrarische activiteiten plaatsvonden.
Kasteel Huize Zwanenburg is een middeleeuws versterkt huis uit de 14e eeuw dat wordt bewoond.
Fazanterie de Rooie Hoeve, waar meer dan 50 soorten fazantachtigen worden tentoongesteld voor het publiek. Daarmee beschikt zij over de grootste collectie fazantachtigen in Europa.

 

In de omgeving van Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers

De faciliteiten van Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: