HCR de Kroon, Wissenkerke,

HCR de Kroon
HCR de Kroon
HCR de Kroon
HCR de Kroon

Ontdek de Zeeuwse natuur vanuit Hotel de Kroon. Maak een fietstocht om het eiland te verkennen of wandel door Nationaal Park De Oosterschelde. Na een plezierige dag kun je ontspannen in het gezellige café dat bij het hotel hoort.

De kamers zijn uitgerust met een televisie, internet en een douche en toilet. Het hotel beschikt over een restaurant waar je kunt genieten van lunch of diner. Op het menu staan vis-, vlees- en grillspecialiteiten. In de zomer kun je plaatsnemen op het terras. Daarnaast kun je in het café ontspannen met een drankje.

Omgeving

Het aanbod van Wissenkerke is veelzijdig. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want je kunt hier zwemmen, duiken, zeilen, en waterskiën. Het eiland wordt namelijk omringd door het Veerse Meer. Wanneer je graag fietst of wandelt, is de natuur op Noord-Beveland een aanrader. Slenter langs de Oosterschelde of geniet van de uitgestrekte landerijen. ’s Zomers kun je met de veerboot ook een bezoek brengen aan Veere of Zierikzee. Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn: Deltapark Neeltje Jans en de Emelisse bierbrouwerij.

In de omgeving van HCR de Kroon

De faciliteiten van HCR de Kroon

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: