B&B Villetta, Zonnemaire,

B&B Villetta
B&B Villetta
B&B Villetta
B&B Villetta

B&B Villetta is gevestigd in een charmante oude boerderij aan de rand van Zonnemaire, dicht bij Zierikzee. Na een drukke dag kunt u heerlijk ontspannen in de tuin. Deze bed & breakfast biedt ruime, gezellige kamers met een unieke inrichting. De kamers hebben een eigen badkamer. Er wordt een gezond ontbijt geserveerd in de woonkamer of bij mooi weer in de tuin. Overdag kunt u gebruikmaken van een kitchenette. Er is een mooi terras in de prachtige tuin. Hier kunt u rustig een ??boek te lezen of genieten van een glas wijn.

Honden zijn welkom in overleg.

Omgeving

VILLETTA ligt aan de rand van het knusse dorpje Zonnemaire, midden op het mooie Zeeuwse Schouwen-Duiveland. Zonnemaire is een rustig dorpje met ongeveer 750 inwoners, de nobelprijswinnaar ir. Pieter Zeeman 1865-1943 is hier geboren, zijn statige huis staat nog in het centrum. Tijdens de watersnoodramp van 1953 is Zonnemaire niet getroffen, de dijken hebben het gehouden...........In het dorp Ouwerkerk staat het Watersnoodmuseum, zeker een bezoekje waard.

Schouwen-Duiveland wordt omgeven door het Grevelingenmeer, de Oosterschelde en de Noordzee. Voor watersportliefhebbers de plek om te komen zeilen, surfen ( denk daarbij aan de Brouwersdam ) maar natuurlijk ook om te zwemmen of te duiken.

De omgeving is ook populair bij fietsers en wandelaars, er zijn diverse mooie routes door kleine dorpjes, langs akkers & duinen of bijvoorbeeld door het bos in Westenschouwen.

Zo is er genoeg te doen, zomer en winter voor jong en oud.

In de omgeving van B&B Villetta

De faciliteiten van B&B Villetta

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: